Demi Moore – Řádila na párty! A na fotkách si ještě namastila kapsu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Demi Moore – Řádila na párty! A na fotkách si ještě namastila kapsu!

Demi Moree žalující.
Demi Moree žalující. (ČTK)

Australský časopis zveřejnil fotky (najdete je pod článkem) z uzavřené oscarové párty. Herečka Demi Moore (47) pak magazín žalovala. A vyhrála! Pobavila se a ještě jí nakyne konto!

Australský časopis zveřejnil fotky (najdete je pod článkem) z uzavřené a rozjeté oscarové párty. Herečka Demi Moore (47) pak magazín žalovala. A vyhrála! Pobavila se a ještě jí nakyne konto!

Soudní spor, ve kterém hollywoodská herečka Demi Moore žalovala australského vydavatele časopisu New Idea kvůli zveřejněným fotografiím, skončil v pondělí dříve než začal. Soudce informoval, že obě strany dospěly k mimosoudní dohodě, jejíž podrobnosti neoznámil.

Moore žalovala společnost Pacific Magazines za to, že její časopis otiskl snímky ze soukromé oscarové afterparty v roce 2008. Herečka prý měla s organizátory společenské akce dohodnuta výhradní práva na fotografování a od časopisu žádala blíže neupřesněné odškodnění.

Na černobílých snímcích otištěných v magazínu New Idea byla kromě Moore a její dcery Rumer řada celebrit, mimo jiné herci Orlando Bloom a Cameron Diaz či rapper Puff Diody.

„Mnoho fanoušků bude zklamáno, že paní Moore dnes nebude vypovídat,“ sklesle poznamenal soudce John Middleton. Před soudní budovou se totiž tlačil dav hereččiných fanoušků, média minulé dny nepsala o ničem jiném.

Kliknutím zvětšete

Fotky v časopise New Idea.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.