Sedmdesátiletý »třicátník« Ivan Neumann porušil smlouvy: Byl v Talentu i v Talentmanii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sedmdesátiletý »třicátník« Ivan Neumann porušil smlouvy: Byl v Talentu i v Talentmanii!

V Česko Slovensko má talent na Primě.
V Česko Slovensko má talent na Primě. (TV Prima, Česká televize)

Sedmdesátiletý architekt Ivan Neumann, který se tuto neděli předvedl coby nestárnoucí zpěvák v »primácké« show Česko Slovensko má talent a neuspěl, své štěstí zkoušel i v konkurenční Talentmanii na Nově!

V obou soutěžích se prezentoval jako produkt svého elixíru mládí, díky kterému prý vypadá na třicet. Bohužel si zadělal na problém, protože oběma televizím podepsal smlouvu, která mu zakazuje vystupovat v konkurenční show!

„Můj věk se zastavil před třicítkou a nemíní pokračovat,“ vychloubal se úspěchu chtivý muž italského vzezření v Česko Slovensko má talent předtím, než se porotu pokusil zaujmout operním zpěvem.

„To jste tedy pěkně zrasovanej třicátník,“ nešetřil Neumanna porotce Jan Kraus. Ten byl z jednohlasného odmítnutí poroty tak zklamán, že pelášil ihned pryč a ani nedokončil rozhovor.

Nejinak tomu ale bylo i v »novácké« Talentmanii, kde architekt také vystoupil, ačkoliv mu to smlouva zakazuje! Deníku Aha! se totiž podařilo zjistit, že účinkující jedné show nesmí v té druhé vystupovat. Zda televize bude z jeho počínání vyvozovat následky, přestože nepostoupil, se ještě neví.

Původem brněnský architekt zřejmě touží po úspěchu natolik, že se už dříve pokusil zúčastnit pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar a coby podnikatel účinkoval i v reality show Den D České televize. Tam chtěl získat investory pro svůj podnik s elixírem mládí. Odešel ale s prázdnou.

V Talentmanii na Nově.

Ve Dni D na České televizi.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.