Ano, jsem ZVRHLÍK! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ano, jsem ZVRHLÍK!

Každý máme skrytá sexuální přání. Ale jen málokdo touží po milování se stromem nebo ho vzrušují umírající lidé. Ano, dnes bude řeč o úchylkách.

Ne o zoofilii (sex se zvířaty) a dalších obecně známých zvrhlostech, ale o těch nejkurióznějších úchylkách, jaké si jen dokážete představit...

● Sexuální úchylky, které vás šokují
● Koho vzrušují stromy?
● A kdo je jen na slepce?

Dendrofil

Užívá si se stromy
Bože, to je krásný buk! A co teprve ten keřík jeřabin! Ano, tak podobně se s trochou nadsázky chová dendrofil. Sexuálně ho totiž fascinují stromy a keře. Tato úchylka se také někdy nazývá xerxésismus podle perského krále Xerxése. Ten miloval platan, se kterým se obřadně oženil.

Homilofil

Chce to dělat v kostele
Pro tyhle lidi není nic svaté. Jejich sexuální touhy jsou svázané s církevním prostředím tak, že je vzrušuje představa sexu během mše či náboženského kázání. Hierofilové jsou méně nároční, těm stačí soška nebo svatý obrázek.

Kliknutím zvětšeteAmaurofil

Touží po sexu se slepci
Amaurofil si vyhledává pouze slepé partnery, ačkoli sám vidí jako ostříž. Psychologové tvrdí, že to mnohdy dělá proto, že se bojí cizích pohledů.

Asfyxiofil

Chce pořádně přiškrtit
Tento masochista dosahuje orgasmu při nedostatku kyslíku, takže se nechává škrtit anebo se dusí sám, třeba při onanii. Nejvíce ho vzrušuje, když je dušení přerušeno těsně před tím, než ztratí vědomí.

Injektoman

Fascinují ho injekce
Člověk, kterého přivádí do extáze vstřikování tekutiny do těla, se nazývá injektoman. Některé injektomany vzrušuje, když si injekci píchají sami, jiné vzrušuje píchat do cizích těl. S touto úchylkou se občas můžeme setkat v drogových prostředích.

Pyrofil

Jedny sirky, prosím!
Pyrofi l je člověk, který se sexuálně vzrušuje, když rozdělává oheň. Obyčejná svíčka, bohužel, většinou nestačí. A tak se z pyrofila velmi často stává i pyroman...

Hirsutofil

Zakázal by žiletky
Člověk postižený touto úchylkou chce mít jen pořádně chlupatého partnera. Protějšek, který je na intimních partiích či jinde po těle oholený, prostě hirsutofila nevzruší.

Kliknutím zvětšeteOfidiofil

Chce v posteli hada
Ofidiofilem jsou zpravidla ženy. Sexuální choutky u nich vzbuzuje zvíře, na které většina lidí reaguje spíše strachem – had. Když se vám ovíjí kolem krku, hledáte spíš únik, ale jsou tací, kteří v tu chvíli šílí rozkoší.

Nozofil

Umíráš, toužím po tobě!
Lékařské slovníky popisují nozofilii jako touhu být smrtelně nemocný. Sexuologické slovníky hovoří o nozofilech, kteří prahnou po sexu s umírajícím člověkem.


Galerie podivínů

Michael Hutchence (± 37)
Dne 22. listopadu 1997 byl zpěvák skupiny INXS Michael Hutchence nalezen mrtvý v hotelu v australském Sydney. Nahý a udušený. Jediným logickým vysvětlením jeho smrti byla vášeň pro asfyxiatickou masturbaci, které se před smrtí zřejmě oddával.

Pavel Opočenský (50)
Lékaři se dlouho dohadovali, jestli je sochař Pavel Opočenský deviant. Jeho úchylka – sex se čtrnáctiletými dívkami, které jsou na hranici dospělosti a dětství – byla nakonec ohodnocena ne jako pedofilie, ale jako hedofilie – tedy neschopnost se ovládnout.

Kliknutím zvětšeteGary Glitter (61)
Ve Vietnamu byl známý rocker obviněn ze zneužití dívek ve věku 11 a 12 let. Doma v Británii byl odsouzen za šíření dětské pornografie. Do Kambodži má zakázaný vstup kvůli zločinům spojeným se zneužíváním mladých hochů.


Autor: (mar)
Foto: profimedia.cz, archiv, Josef Louda, ČTK

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.