Osobní strážce Britney Spears: Sexuálně mě obtěžovala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Osobní strážce Britney Spears: Sexuálně mě obtěžovala!

Fotografie
Fotografie (internal)

„Často přede mnou chodila nahá, sváděla mě, dokonce se přede mnou oddávala sexu,“ tvrdí to někdejší zpěvaččin bodyguard Fernando Flores, který Britney (28) na jaře žaloval kvůli sexuálnímu obtěžování. A včera se o svých »útrapách« podrobně rozpovídal.

Podle agentury Reuters Flores včera prozradil, že mu zpěvačka působila citové útrapy, když se před dětmi zuřivě hádala se svým přítelem.

Tvrdí, že mu zpěvačka opakovaně dělala nežádoucí sexuální návrhy, zvala jej do svého pokoje, aby mu ukazovala své nahé tělo a zasvěcovala jej do četných sexuálních hrátek, které před ním provozovala.

Kliknutím zvětšete

Nahá nebo polonahá, v průsvitných šatech, v sexy pozicích. Takovou Fernando viděl Britney častěji než by chtěl.

Server TMZ.com zaměřený na zprávy ze života celebrit dále informoval o incidentu, kdy Spears na sobě údajně měla jen bílé průsvitné šaty, když na zem úmyslně upustila předmět, aby se pro něj sehnula přímo před svým služebníkem.

Flores rovněž vyčítá svým spolupracovníkům z bezpečnostní agentury, že jeho stížnosti na Spears ignorovali nebo se jim dokonce smáli.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.