Lindsey Lohan plánuje před léčením »utéct« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lindsey Lohan plánuje před léčením »utéct«

Lindsay Lohan.
Lindsay Lohan.

Herečka Lindsay Lohan, která nedávno vyšla z vězení, kam ji poslal soud kvůli porušení předchozí podmínky, zřejmě brzy opustí i protialkoholní a protidrogovou léčebnu. Přišla na to, jak se zbytku trestu vyhnout…

Herečka Lindsay Lohan, která nedávno vyšla z vězení, kam ji poslal soud kvůli porušení předchozí podmínky, zřejmě brzy opustí i protialkoholní a protidrogovou léčebnu. VIP trestankyně přišla na to, jak se zbytku trestu vyhnout…

Herečka podle amerických médií údajně plánuje, že po propuštění z léčebny se přestěhuje do New Yorku, kde je prý jiný sytém justice.

Podle prokurátorky Danette Meyersové, která herečku žalovala kvůli porušení podmínky v souvislosti s její jízdou v opilosti, by mohla Lohan léčebné centrum opustit mnohem dříve nežli po uložených 90 dnech. Přesnější datum propuštění z léčebny ale neuvedla. Prý to bude záležet na doporučení zdravotníků v centru. Nicméně Lohan by pak mohla do léčebny pouze docházet.

Herečku v červenci odsoudil kalifornský soud k 90 dnům ve vězení a dalším 90 dnům v protialkoholní léčebně. Z vězení však vyšla po 13 dnech začátkem srpna, údajně byla propuštěna kvůli přeplněnosti zařízení, a vzápětí nastoupila do léčebny při Kalifornské univerzitě v Los Angeles.

Lohan byla považována za jednu z nejtalentovanějších mladých hereček poté, co natočila filmy jako Mezi námi děvčaty a Bobby. Po třech pobytech v odvykacím zařízení v roce 2007 ale její filmová kariéra začala upadat. V posledních letech na sebe poutala pozornost hlavně svými skandály, potížemi se zákony kvůli řízení v opilosti nebo různými drogovými delikty.

Matka herečky Dina v rozhovoru pro stanici NBC uvedla, že Lindsay se po propuštění zřejmě přestěhuje z Kalifornie do New Yorku, kde je jiný systém soudnictví. Dina Lohan v rozhovoru zároveň kritizovala soudkyni Marshu Revelovou, která prý vynesla velice tvrdý rozsudek.

Čtěte také:

Lindsay Lohan šílí, půjde z vězení do vězení

Lindsay Lohan: Porno ve vězení!

VIP trestankyně Lindsay Lohan - Na cele má televizi a šatní skříň!

Americká herečka Lindsay Lohan - První den v base

Lindsay Lohan ve vězení: Kontrola všech tělních otvorů. I vagíny!

Autor ex, ČTK

Foto ČTK

16. 8. 2010 8:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.