Adéla Banášová: Dotuje milenci školu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Adéla Banášová: Dotuje milenci školu?

Fotografie
Fotografie (internal)

Milenec moderátorky a porotkyně Talentmanie Adély Banášové Peter Modrovský se rozhodl zrekonstruovat svoji taneční školu. Zaplatí to jeho milá?

Milenec moderátorky a porotkyně Talentmanie Adély Banášové Peter Modrovský se rozhodl zrekonstruovat svoji taneční školu. Platí to jeho milá?

Peter Modrovský, který už dva roky chodí s nejslavnější slovenskou moderátorkou Adélou Banášovou, se rozhodl přes prázdniny nejen zrekonstruovat, ale dokonce i rozšířit svou taneční školu. Tu proslavily především divoké večírky po letošní řadě Let‘s Dance, kvůli kterým několikrát přijela slovenská policie, jež musela rozjívené tanečníky krotit, aby nerušili noční klid.

Petržalsků Dansoviu, jak se Modrovského studio jmenuje, teď proto místo celebrit a tanečníků obývají zedníci, kteří ji přestaví na luxusní taneční klub. Podle serveru čas.sk však bude celá rekonstrukce stát alespoň 20 tisíc euro, což je v přepočtu téměř půl milionu korun! „Všechno si dělám sám, protože nejsou peníze,“ tvrdí na slovenském serveru Modrovský o tom, kde takovou sumu na rekonstrukci sebral. Spekuluje se však, že je to Banášová, kdo přestavbu taneční školy platí. Proč by ale tanečník o zdroji financování

mlžil? Finanční závislost na partnerce se mu možná těžce připouští...

ČTĚTE TAKÉ:

Simona Krainová: Nejprve nesnesitelné bolesti...a na párty řádila tak, že musela přijet policie!

Adéla Banášová: Dělá milenci scény!

Banášová je na dně, zemřel jí děda. Pracovat a usmívat se však musí

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.