Herec Charlie Sheen po zmlácení manželky - musí si léčit agresivitu, jinak jde za mříže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Herec Charlie Sheen po zmlácení manželky - musí si léčit agresivitu, jinak jde za mříže!

Fotografie
Fotografie (internal)

Charlie Sheen (44) zdaleka není ten sympatický sukničkář jakého představuje například v právě probíhajícím sitcomu Dva a půl chlapa. Ve skutečném životě má co dělat se svoji agresivitu. Loni například zmlátil svoji manželku tak, že skončil u soudu. A teď nesmí brát drogy, pít alkohol, a musí se léčit z násilnických sklonů. Jinak si půjde sednout.

Sheen se přiznal před soudem k napadení své ženy Brooke Muellerové o minulých Vánocích a byl odsouzen k třiceti dnům pobytu v protidrogovém a protialkoholickém středisku v Kalifornii, k tříměsíční podmínce a 36 hodinám kurzu sebeovládání.

Na základě dohody s prokurátory nebude smět během tříměsíční podmínky požívat jiné léky než předepsané lékařem a nebude moci pít nadměrné množství alkoholu. Pobyt v rehabilitačním středisku mu nicméně umožní pokračovat v práci na seriálu Dva a půl chlapa.

Herec se choval u soudu klidně a soudcům řekl, že se cítí vinen ve smyslu obžaloby.

Charlie a Brooke. To jim to ještě klapalo.

Sheen byl zadržen loni o Vánocích poté, co jeho žena Brooke Muellerová zavolala policii a řekla jí, že manžel na ní vytáhl nůž a hrozil jí zabitím. Oba manželé se v té době potýkali s problémy s pitím, po události oba absolvovali protialkoholní léčbu. V únoru byl čtyřiačtyřicetiletý herec obžalován z těžkého zločinu a napadení, svoji vinu však popřel.

Jeho právník řekl, že je s rozsudkem spokojen. Sám Sheen v prohlášení vydaném pro rozsudku řekl, že je soudu „velmi vděčný". „Těším se, že budu moci splnit rozhodnutí soudu a že to všechno bude za mnou.“

Herec nemá potíže se zákonem poprvé. V prosinci 1996 byl obviněn z útoku na svoji přítelkyni v jejím kalifornském domě. Dostal za to dvouletou podmínku.

O »ideálním« manželovi Sheenovi na AhaOnline.cz:

Násilník Charlie Sheen se z trestu vykrucuje

Manželka Charlieho Sheena: V nemocnici!

Exmanželka o Charliem Sheenovi: Jen hledá porno na internetu!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.