Odpověď na článek Fotograf Jakub Ludvík: Zmlátil expřítelkyni do bezvědomí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Odpověď na článek Fotograf Jakub Ludvík: Zmlátil expřítelkyni do bezvědomí!

Jakub Ludvík
Jakub Ludvík

Vyjádření fotografa: Dne 23.7.2010 byl v internetovém vydání deníku AHA zveřejněn článek, který mě lživě obviňuje z útoku na mou údajnou přítelkyni paní Lucii Vyhlídalovou.

Dne 23. 7. 2010 byl v internetovém vydání deníku AHA zveřejněn článek, který mě lživě obviňuje z útoku na mou údajnou přítelkyni paní Lucii Vyhlídalovou.

Tento článek byl převzat z týdeníku Pestrý svět. Všechny informace obsažené v tomto článku jsou nepravdivé. S paní Lucií Vyhlídalovou jsem neměl žádný hlubší vztah a naše kontakty ustaly před několika měsíci. Od dubna 2010 se s ní nestýkám ani pracovně. O tom, že by měla být fyzicky napadena a následně hospitalizována, jsem se dozvěděl až z uvedeného článku. Rovněž informace, že na mě bylo podáno trestní oznámení, je lživá a ze strany Policie ČR jsem nebyl jakkoliv kontaktován s žádostí o vysvětlení tohoto případu. Vzhledem k tomu, že se lživé informace obsažené v tomto článku výrazně dotýkají mé cti a důstojnosti a poškodily mě v soukromém i profesním životě, rozhodl jsem se domáhat se nápravy proti vydavatelství časopisu Pestrý svět právní cestou.

Jakub Ludvík

Foto ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.