Zhyzděná Hana Krampolová! Lékaři tvrdí: Tvář si zničila chlastem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Zhyzděná Hana Krampolová! Lékaři tvrdí: Tvář si zničila chlastem!

Cigárko a pivečko Krampolovou doprovázejí docela často.
Cigárko a pivečko Krampolovou doprovázejí docela často. (Aha! – M. Pekárek, D. Puchta)

Ani po sérii plastických operací není Hana Krampolová (49), manželka herce Jiřího Krampola (72), spokojena. Tvář jí po plastice hyzdí obří jizva a pigmentové skvrny, a Hanka se proto chce s lékaři soudit (deník Aha! včera informoval). Jenže zdroj z kliniky, která jí provedla všechny plastiky, má jasno. „Krampolová žije nezřízeně, na dno skleničky se dívá víc než je zdrávo, za skvrny a jizvu v obličeji si může sama!“

„Není žádným tajemstvím, že po liposukci Hanka jedla, co chtěla, a rozhodně si neodříkala ani své oblíbené víno. Na rady doktorů nedala, asi myslela, že ji doktoři zbaví přebytečného tuku a sama pro krásu nemusí nic udělat. Evidentně se spletla,“ tvrdí o Hančině »rekonvalescenci« i lidé z okolí Krampolovy ženy.

Jenže ta má jasno – za pigmentové skvrny a jizvu na levé tváři může zdravotnické zařízení, které plastickou operaci provádělo. „Žádám nápravu, ale oni se k tomu nemají, prý je to dermatologická vada a nemají s tím nic společného,“ durdí se Krampolová, která chce kliniku pohnat k soudu.

Jenže primář kliniky Vlastimil Víšek také naznačuje, že manželka staronového moderátora pořadu »Nikdo není dokonalý« nedbala pokynů lékařů. „Operované oblasti jsou v pořádku, zcela zhojeny. V rámci kontroly proběhla diskuse na téma péče o jizvy v horkém a slunečném počasí,“ vysvětluje lékař.

Hanka Krampolová není s prací plastických chirurgů spokojena. Proto se chce soudit...

Jiří Krampol

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.