Další díl utajovaného scénáře Talentmanie: Moderátorka Alena Šeredová - Popere se s diváky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Další díl utajovaného scénáře Talentmanie: Moderátorka Alena Šeredová - Popere se s diváky!

Alena Šeredová se chystá rozcupovat soutěžící, na oplátku si ji ale při semifinále a finále Talentmanie podá obecenstvo.
Alena Šeredová se chystá rozcupovat soutěžící, na oplátku si ji ale při semifinále a finále Talentmanie podá obecenstvo. (archiv TV Nova)

Z kuchyně stočtyřicetimilionové česko-slovenské show televize Nova Talentmania, která míří na obrazovky televizí Nova a Markíza, unikají další a další podrobnosti! Po detailních informacích o rozpočtu a struktuře soutěže dnes deník Aha! přináší scénář samotných semifinálových a finálových kol, ze kterého vyplývá, že mezi obecenstvem a porotou v čele s čarokrásnou Alenou Šeredovou (32) se očekává mohutný souboj!

Přehlednost nadevše

Zajímavou částí takzvané bible čili knihy, ve které jsou do nejmenších podrobností popsána pravidla Talentmanie, jíž chce Nova ohrozit konkurenční Česko Slovensko má talent na Primě, je i srovnání obou soutěží.

Ta novácká má více dílů než reality show na Primě (celkem 16). Údajně má i přehlednější strukturu, více jsou zapojeni diváci a příznivci internetu a hodně si vedení soutěže slibuje i od očekávaného napětí mezi porotou a diváky. Oba tábory totiž mohou do finále posunout adepty, které druhá strana vyřadila…

Hodně si Nova slibuje i od porotkyně a modelky Aleny Šeredové, která má kritizovat soutěžící. V plánu je i to, že si ji na oplátku při semifinále podá obecenstvo...

Tajný plán

Jak tedy bude vypadat osm semifinálových kol, vysílaných z bratislavské haly Incheba? V každém z nich se utká deset soutěžících – nasazena přitom proti sobě budou vždy dvě čísla z každé kategorie (dětská star, tanec jednotlivců a skupin, zpěv jednotlivců a skupin, cirkus, komedie, hudba).

Jedno, které prošlo do semifinále přes porotu, tedy Zdeňka Trošku, Adelu Banášovou, Alenu Šeredovou a Paľa Haberu, druhé přes diváky. Z každé takové dvojice postoupí do finále vždy jedno číslo.

Superfinále

Osm semifinálových kol tak vygeneruje 40 finalistů, kteří budou procházet pěti finálovými koly. V těch se utká vždy osm soutěžících, namixovaných mezi sebou tak, aby byl večer atraktivní pro televizní diváky. Z každého z pěti finálových večerů pošle do Superfinále jednoho adepta na vítěze porota, druhého diváci pomocí SMS.

V Superfinále, někdy označovaném jako velké finále, se tak utká deset čísel, z nichž vyjde absolutní vítěz, který si odnese 150 tisíc eur. Toho si opět zvolí pomocí textových zpráv diváci.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.