Bára Basiková: Táta alkoholik, máma ji zpackala milostný život | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Bára Basiková: Táta alkoholik, máma ji zpackala milostný život

Bára našla spokojený vztah až se třetím manželem, Petrem Polákem.
Bára našla spokojený vztah až se třetím manželem, Petrem Polákem. (Petr Novotný)

Zpěvačka Bára Basiková (47) to nemá v životě jednoduché. Prošla si mnohými milostnými eskapádami a klidného vztahu si užívá až s nynějším manželem Petrem Polákem. Proč byl její předchozí život tak nevyrovnaný? Příčiny tkví pochopitelně v dětství - k nízkému sebevědomí velkou měrou přispěli i rodiče.

„Od mládí až do čtyřiceti let mě provázelo nízké sebevědomí a zakomplexovanost. Mohla za to moje matka, říkala mi vždycky, že jsem k ničemu, že hnusně vypadám. Chyběla mi její podpora, uznání,“ běduje v časopise Rytmus života nad svou matkou Danielou Basikovou zpěvačka, která je ve svých sedmačtyřiceti letech už potřetí vdaná.

A uznání se jí z úst matky opravdu nedostávalo. „Ona není typ, co chválí nahlas,“ omlouvá částečně svou matku Bára.

Bohužel s pošramoceným sebevědomím a dospíváním ji nepomohl ani její otec. Byl alkoholik a pro svou dcerku proto rozhodně žádnou velkou oporu neznamenal. Bára se rozhodla, že napraví chyby rodičů a své děti vychovává volněji bez fyzických trestů.

13. 7. 2010, 12:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.