Ivana Gottová - Peklo na Primě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ivana Gottová - Peklo na Primě!

Ivana Gottová zatím vystupovala jako vzorná máma. Jako moderátorka se prý zatím vůbec neosvědčila.
Ivana Gottová zatím vystupovala jako vzorná máma. Jako moderátorka se prý zatím vůbec neosvědčila.  (Aha! – Hykl, Pátek)

Manželka Karla Gotta (70) Ivana Gottová (34), která má od pondělí moderovat V. I. P zprávy na Primě, se na televizních obrazovkách ještě ani neobjevila, a už je kvůli ní v kuloárech dusno! Prý má horší manýry, než nejslavnější hollywoodské hvězdy! „Jedná neprofesionálně. Takhle by se nikdy její muž nechoval,“ kroutí hlavou zaměstnanci Primy.

Problémů s Ivankou, která jako jediná dostala mnohonásobného Českého a Zlatého slavíka před oltář, je prý víc. „Dlouho trvalo, než se vůbec uráčila přijít na zkoušky. A když už přece jen dorazila, vrátila scénář s tím, že takové hnusy na kameru říkat nebude. Přitom tam byla nicneříkající, ale pravdivá informace o jedné zpěvačce, ale Ivana si postavila hlavu a řekla: Mám ji ráda, tak to číst prostě nebudu a hotovo!“ prozrazuje zdroj ze štábu.

Podle již dříve uniklých informací si Gottová ve smlouvě vymínila, že nebude hlásit zprávy o své rodině. A nyní je tu další skandál. „Nebude to s ní vůbec lehké. Teď už nechce číst nejen o sobě, ale vůbec o žádných známých osobnostech. Jenže to by pak byl pořad jen o výstavách, divadelních premiérách a diváci by se ukousali nudou. Má službu hned jako první, tak snad nám neodradí diváky,“ děsí se představitelé televize Prima.

Další sprchu dala vedení stanice Ivana tím, jak se chová k novinářům. „Kvůli blížícímu se spuštění pořadu jsme pro ni měli několik žádostí o fotografování a o rozhovory, ale paní Gottová je všechny do jedné odmítla. Vůbec nám s propagací VIP zpráv nepomáhá,“ smutní pracovníci televize.

A co na to všechno říká Prima? Oficiálně pouze naznačuje, že z Ivany Gottové má opravdu strach. „Mohu potvrdit, že v těchto dnech vrcholí přípravy ke spuštění VIP zpráv. Pevně věříme, že diváci obě naše moderátorky pozitivně přijmou,“ říká mluvčí Primy Jana Kocová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.