VIDEO Vulgární student pořvával na ministryni Kovářovou: Ukaž kozy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIDEO Vulgární student pořvával na ministryni Kovářovou: Ukaž kozy!

Ministryně Kovářová se za vulgárním studentem otočila, urážlivou výzvu brala s nadhledem.
Ministryně Kovářová se za vulgárním studentem otočila, urážlivou výzvu brala s nadhledem. (ČTK/Michal Burian, Reprofoto ČT)

Blonďatá ministryně spravedlnosti Daniela Kovářová (45) je erotickým symbolem vlády. Ráda mluví o sexu, který je také často ústředním tématem jejích povídek. Možná i proto se neznámý vulgární výtečník domníval, že je ženou volných mravů. Hlasitým voláním se totiž dožadoval, aby mu odhalila své poprsí.

Incident se odehrál před týdnem při natáčení rozhovoru pro Českou televizi na dvoře ministerstva spravedlnosti. „Ukaž kozy!“ zakřičel na ministryni neznámý student z okna přilehlé školy. Kovářová na jeho výzvu k odhalení ňader nereagovala a jen se s trpkým úsměvem otočila k místu, odkud hlas zazněl. Student byl s její reakcí zjevně nespokojen, a proto výzvu zopakoval. I na podruhé brala ministryně vše s naprostým klidem a nadhledem. „Teď nevím, jestli já nebo vy. Na koho to bylo?“ zeptala se moderátorky.

Za sprosťákem ihned vyrazil přihlížející policista, viníka se mu však dopadnout nepodařilo. „Pachatel se nepřiznal a spolužáci ho nevydali,“ uzavřela celou věc Kovářová. Kdyby byl výtečník dopaden hrozila by mu nejvýš peněžní pokuta.

Přihlížející policista viníka nedopadl.

Takto situace vypadala (vulgární výrazy "vypípala" ČT)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.