Smatanová trumfla zadečkem Vignerovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Smatanová trumfla zadečkem Vignerovou!

Aneta Vignerová nezvolila zrovna sexy postoj. Je s podivem, že si při takové póze neublížila.
Aneta Vignerová nezvolila zrovna sexy postoj. Je s podivem, že si při takové póze neublížila. (Marek Pátek)

Přestože si z posledního ročníku soutěže krásy Miss ČR odnesla korunku Aneta Vignerová (21), na módní přehlídce jí to 1. vicemiss ČR Lucie Smatanová (23) pěkně natřela!

Na módní přehlídce oblečení i spodního prádla na druhých narozeninách Boom TV se ukázalo, kdo jen horko těžko zhubnul na soutěž a kdo z královen krásy drží přepychovou postavu i přirozenou krásu dodnes. V této kategorii totiž obstála na výbornou Lucie Smatanová a porazila držitelku korunky Miss ČR Anetu Vignerovou.

Zatímco při předvádění kolekce spodního prádla ukázala Lucie překrásnou postavu i svůdný zadeček, jehož plně vystihoval nápis na kalhotkách z kamínků »Lovely«, Aneta v plavkách neobratně šátkem zakrývala celulitidu a přetékající boky. Nepomohlo ani, že skoro nedýchala když slézala z pódia – bříško jí stejně neposedně přes plavky převislo.

I v bílých šortkách a topu v country stylu to nevypadalo s Anetinými boky nejlépe. A když pak celou svou promenádu doplnila nevkusným postojem s vtočenou nohou, dalo se jen konstatovat, že tohle se opravdu nepovedlo. S o číslo většími kousky oblečení by totiž jistě vypadala opět sexy a dala by svým plnějším křivkám spíš vyniknout.

O nic lépe na tom nebyla ani Dominika Mesarošová, která se v plavkách postavila tak, že zas vystavila na odiv tukové polštářky na boku. Všechny ale suverénně zastínila moderátorka Eva Decastelo. Jen osm měsíců po porodu syna Michaela má zas postavičku jedna radost.

1. vicemiss Lucie Smatanová předvedla luxusní postavu a zadeček bez chyby...

..to samé se ale bohužel nedá říct o nositelce titulu Miss ČR Anetě Vignerové.

Dominka Mesarošová taky ukázala nedostatky svého těla.

Zato třicetiletá Eva Decastelo ukázala krásné sexy tělo osm měsíců po porodu syna Michaela.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.