Bartošová hubne na klinice a Artur drží párkovou dietu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bartošová hubne na klinice a Artur drží párkovou dietu!

Artur si na absenci maminčiny kuchyně nestěžuje.
Artur si na absenci maminčiny kuchyně nestěžuje. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, ara)

Artur Štaidl (13), syn Ivety Bartošové (44), která se v posledních týdnech dává »do kupy« na bratislavské klinice krásy, doma bez mámy rozhodně nestrádá. Zatímco zpěvačka ve slovenské metropoli bojuje s nadváhou, on v Uhříněvsi pod dohledem Jiřího Pomejeho (44) drží párkovou dietu!

„Pomeje s Arturem si byli u nás v Žabce koupit jídlo. Automaticky zase sáhli po párcích a rohlících, nic jiného tu snad ani nekupují,“ svěřil se deníku Aha! jeden z obyvatel Uhříněvsi, kde Bartošová svého zavalitého syna nechala napospas nezdravým jídlům. Tomu to ale, jak se zdá, nevadí. A dokonce si prý na absenci maminčiny kuchyně vůbec nestěžuje. Zpěvaččin manžel Jiří Pomeje ví proč. „Artur vaří líp než já. Takže se naše role obrátily a spíš on vaří mně, než že bych já vařil jemu,“ svěřil se Jiří.

Závislost na párcích deníku Aha! potvrdil. Jedí prý ale velmi málo. „Držíme s Arturem takovou dietu. Řekli jsme si, že budeme jíst jen jedny párky měsíčně. Přitom je oba tak milujeme. Dokonce jsme si skoro zakázali KFC,“ vysvětlil »párkovou dietu« Pomeje, z jehož hlasu bylo znát, že se opravdu jedná o milovanou lahůdku.

A co tedy jedí, když si zrovna nic neuvaří? „Chodíme si s kastrůlky pro teplé jídlo do úžasné místní hospůdky. Ale v podstatě se o jídlo moc nezajímáme. Artur se převážně věnuje své budoucí kariéře bubeníka a cvičí na zkoušky na konzervatoř a já hlídám, aby neflákal školu. Dneska psal důležitou písemku z matematiky, tak jsem zvědavý, jak dopadne.“ dodal Pomeje s tím, že pokud Artur bude mít dobré známky, má od maminky slíbené vytoužené bubny.

Bartošová je teď na klinice v Bratislavě.

Artur s Jiřím Pomejem kupují hlavně párky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.