Kráska z filmu Top Gun - Takhle vypadá dnes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kráska z filmu Top Gun - Takhle vypadá dnes!

Kelly McGillis si užívá luxusu anonymity.
Kelly McGillis si užívá luxusu anonymity. (Profimedia.cz)

V dobách své největší slávy patřila k nejvíc sexy ženám Hollywoodu. U jejích nohou klečely davy ctitelů. A teď? Na jméno Kelly McGillis (52) se už dávno zapomnělo. Kasovní trhák Top Gun ale zná každý. A právě McGillis v něm ztvárnila hlavní roli krásky, která objímala mužného pilota Toma Cruise (47).

Kudrnatou blond hřívu nahradil krátký, dnes už notně prošedivělý sestřih. Vášeň pro cigarety si vybrala svou daň v podobě hlubokých vrásek, které brázdí její obličej.

Naposledy Kelly výrazněji zazářila dva roky po premiéře filmu Top Gun. V roce 1988 se blýskla ve filmu Znásilnění v roli advokátky hlavní hrdinky, znásilněné dívky, kterou hrála Jodie Foster (47). Ta za roli získala Oscara. Ale byla to právě Kelly, která bolest a potupu zažila na vlastní kůži. V roce 1982 ji v jejím domě znásilnil neznámý výtržník.

Dvakrát rozvedená herečka, která má dvě děti, se minulý rok přiznala k homosexuální orientaci. Herectví nepověsila na hřebík, spíše než filmu se ale věnuje divadlu. Také vlastní restauraci na Floridě a působí rovněž jako poradkyně, která se specializuje na problematiku znásilnění.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.