Mirek Topolánek: Tajný sex u ministra! Šéf Senátu Přemysl Sobotka (ODS): Mirku, odstup z voleb a nejlépe i z ODS! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mirek Topolánek: Tajný sex u ministra! Šéf Senátu Přemysl Sobotka (ODS): Mirku, odstup z voleb a nejlépe i z ODS!

S Lucií a Nicolasem tvoří Mirek dokonalou rodinku. Vše ale možná začalo u Slamečky v bytě!
S Lucií a Nicolasem tvoří Mirek dokonalou rodinku. Vše ale možná začalo u Slamečky v bytě! (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát, ČTK – Michal Doležal)

V rozhovoru pro gay magazín Lui už šéf ODS Mirek Topolánek (53) stačil urazit premiéra Jana Fischera (výrokem o jeho židovství) i ministra dopravy Gustava Slamečku (názory na jeho homosexuální orientaci). Přitom je s »Gustou«, jak mu říká, dobrý kamarád. A v bytě, kde Slamečka žije s přítelem, měli Topolánek s partnerkou Lucií Talmanovou (42) dokonce hnízdečko lásky!

„Gustav Slamečka s Honzou (Jan Novák, šéf Úřadu vlády – pozn. red.), ti spolu žijou. A když jsem začal chodit s Luckou a ještě jsem se s ní neměl ukazovat, tak jsme si půjčovali jejich byt,“ prohlásil Topolánek.

Talmanovou přitom popsal jako pořádnou puritánku, která ale na rozdíl od něho ve Sněmovně hlasuje ve prospěch práv gayů. „Lucie, přestože je katolička a má problémy s takovými věcmi, jako jsou potraty, byla jedním z mála lidí od nás, co zvedli ruku pro registrované partnerství,“ chválil přítelkyni.

Podle toho, co se o jejich soužití ví, to ale konzervativní katolička není. S Topolánkem už žije dva roky a mají spolu syna Nicolase (2). To vše stihli, zatímco byl šéf ODS ženatý s manželkou Pavlou (54). S tou se rozvedl teprve před měsícem…

Kvůli Mirkovým výrokům přitom už v politice zavládlo velké vzrušení. Přemysl Sobotka (ODS), šéf Senátu, Topolánka vyzval, aby odstoupil z kandidátky pro volby do Sněmovny a aby zvážil i své působení v čele ODS.

Spiklenec Slamečka.

Co přesně řekl ukecaný »Topol«?

„Gustav Slamečka, když jde opravdu do tuhého, opravdu do tuhého, tak jako ministr mám pocit, že uhne. A to ten Fischer prostě je Žid, není to gay, a ten uhne ještě dřív. To přeci nesouvisí s tím, že je gay, to souvisí s jeho charakterem, to nesouvisí s tím, že je gay.“

A co mu na to řekli jiní?

„Po podrobném seznámení se s posledními výroky Mirka Topolánka jsem velmi rozhořčen obsahem jeho vět pro časopis Lui,“ myslí si předseda Senátu Přemysl Sobotka (ODS) …a vyzval Mirka k rezignaci!

„Jsem znechucen posledními výroky M. Topolánka, které jsou nejen hloupé, ale z úst vrcholného politika také nebezpečné,“ řekl šéf ČSSD Jiří Paroubek …a vyzval Mirka k rezignaci!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.