Tereza Pergnerová: Zakázali jí moderovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Tereza Pergnerová: Zakázali jí moderovat!

Tereza Pergnerová by se zase měla objevit na televizních obrazovkách.
Tereza Pergnerová by se zase měla objevit na televizních obrazovkách. (Aha! – Marek Pátek)

Tereza Pergnerová (35) se vrací na obrazovky! Už za měsíc by se měla postavit za moderátorský pultík na hudebních cenách Anděl. Jenže teď Tereza onemocněla, a navíc veřejnoprávní Česká televize odmítla pořad moderovaný právě Pergnerovou odvysílat!

„Vždy jsme spolupracovali s Českou televizí. My však máme už delší čas v hledáčku coby moderátorku Terezu Pergnerovou, která pro ČT nepřicházela absolutně v úvahu. Prý jde o moderátora konkurenční televize, toho nechtějí na svých obrazovkách ani vidět. Domluvili jsme se nakonec s Novou,“ přiznal deníku Aha! organizátor cen Anděl Lešek Wronka. A stihne se nemocná Tereza do přenosu vůbec vyléčit? „Snad ano, má jen těžkou angínu, kterou chytla od syna,“ upřesnil zdravotní stav Jiří Chlebeček, partner Pergnerové. „Nechtěli jsme moderátorské tváře, jež věčně vystrkují hlavu z obrazovky – třeba Leoš Mareš nepřicházel v úvahu vůbec,“ dodává Wronka, který nakonec Mareše stejně do cen Akademie populární hudby »zakomponoval«. „Zní to možná divně, ale bude mezi Akademiky. Je snad větší DJ v republice než on? Nikdo nepustil tolik hudby jako Leoš,“ obhajuje Marešovu účast mezi porotci Wronka. Sošky Andělů budou rozdány 17. dubna na Výstavišti v pražské Incheba Aréně.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.