Opilá Bartošová: Měla opici a pak i opičáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Opilá Bartošová: Měla opici a pak i opičáka!

Ivetu Bartošovou museli kvůli »opici« podpírat bodyguardi.
Ivetu Bartošovou museli kvůli »opici« podpírat bodyguardi. (Petra Pavelková, xyz-knihy.cz)

Alkoholické excesy neprožívá Iveta Bartošová (43) jen potají v soukromí, ale i při vystoupeních! Nyní totiž vyšlo najevo, že na jedno vystoupení v Olomouci přijela tak namol, že ji k pódiu museli odvézt na vozíčku. A bez jediného zazpívaného tónu ji pak k autu musela doprovodit ochranka!

Na Bartošovou to prasklo v další uniklé ukázce ze skandální knihy »Iveto, sbohem… Iveta Bartošová očima důvěrnice«, kterou napsala bývalá hospodyně, účetní a chůva syna Artura Zlata »Golda« Dvořáková. V knize, která vychází v těchto dnech a má už dokonce skupinu fanoušků na Facebooku, se dočítáme, jak nespolehlivá Bartošová při svých alkoholických obdobích byla.

K situaci, která je zachycena i na fotografii, došlo v červnu 2007. Již cestou se ukázalo, že den předtím Iveta přebrala. Několikrát se namalovala, ale kvůli pláči se jí šminky roztekly. Po dojezdu na místo prý »naváté« Ivetce dělala problém i normální chůze, a proto ji k pódiu museli odvézt na vozíku. „Ochranka ji stále podpírala, protože sama se již nedokázala udržet na nohou. Našla alespoň poslední zbytky sil k tomu, aby pokynula obecenstvu, a pak, aniž by vyloudila jediný tón, beze slova špalírem odešla, znovu za pomoci dvou ramenatých mužů, ke svému vozu a odjela domů,“ dočteme se v knize, kterou se manžel padlé hvězdy Jiří Pomeje snaží za každou cenu soudně zakázat. Svou ženu patrně dobře zná, a tak asi tuší, jaké děsivé pravdy se o ní v publikaci veřejnost může dočíst.

„Děkuji Jiřímu, že mi tak ohromně pomáhá s propagací knihy. Všechno, co o ní doteď řekl, podporuje mou knížku. Takovou má Jirka mezi lidmi úžasnou pověst,“ svěřila se nám Zlata Dvořáková, která knihou reaguje na loňskou smršť urážek na svou osobu.

Pořádně šťavnatá hubička s opičákem...

Zlata »Golda« Dvořáková

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.