Libor Bouček: Vyfoukl Vágnerovi »džob«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Libor Bouček: Vyfoukl Vágnerovi »džob«!

Libor Bouček bude moderátorem letošní České Miss.
Libor Bouček bude moderátorem letošní České Miss.

Ačkoliv se šuškalo o tm, že moderátorem letošní soutěže krásy Česká Miss bude Petr Vágner (32), všechno je nakonec jinak!

Velkolepým finálovým galavečerem České Miss 2010 bude 20. března provázet oblíbený moderátor Libor Bouček (28). Ten tuto prestižní příležitost vyfoukl herci z Ordinace v růžové zahradě Petru Vágnerovi, s nímž se původně počítalo za moderátorským pultem, ale nakonec se během slavnostního večera na pódiu jen mihne.

Tuto show plnou dívčí krásy, špičkových hudebních vystoupení a překvapení bude v přímém přenosu z atraktivních prostor Thámovy haly v pražském Karlíně vysílat TV Nova.

A letos poprvé rozhodne porota o nositelce titulu České Miss World, tedy dívky, která poletí Českou republiku reprezentovat na soutěž Miss World, zatímco Českou Miss 2010 budou tentokrát již od počátku programu volit prostřednictvím sms zpráv diváci. Na jednoho z nich ceká dovolená pro dva v Dominikánské republice od cestovní kanceláře ESO travel.

Petr Vágner se nakonec na pódiu během večera jen mihne.

Foto Marek Pátek

(iec, kre)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.