Monika Marešová - Tlustá čára za Leošem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Monika Marešová - Tlustá čára za Leošem!

Fotografie
Fotografie (internal)

Vztahy mezi Monikou (34) a Leošem (33) Marešem zřejmě nejsou tak růžové, jak oba tvrdí. Na jednu stranu hlásí do světa svou rozumnost a vzájemné vycházení si vstříc, na stranu druhou si už ani nezvedají telefony!

Rozvod samozřejmě narušil komunikaci mezi manželi. „Všechno je v pohodě, vždyť jsme rozumní lidé, nějak se domluvíme,“ tvrdila Monika Marešová v exkluzivním rozhovoru, který poskytla našemu deníku. Jenže…

Už minulý týden se při odhalení jejich rozchodu bála něco prozradit, aby se manžel náhodou nezlobil. „Raději vám předám manžela,“ špitla do telefonu. Pak si dala tři dny na rozmyšlenou a využila chvíle, kdy se Leoš vytratil z domu, aby si mohla vylít srdce a prozradit vše o manželských neshodách.

Ten den dokonce dle našich informací ani nereagovala na zoufalá volání svého muže. „Leoš jí volal, ale ani jemu nezvedla telefon,“ řekl nám dobře informovaný zdroj. „Zjistil, že vám poskytla rozhovor, a tak to chtěl okamžitě řešit,“ pokračuje náš zdroj. Monika Marešová se tak zřejmě snaží za Leošem udělat hodně tlustou čáru.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.