Exkluzivní zpověď bývalé chůvy Bartošové: Iveta vypadala jako mrtvola! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Exkluzivní zpověď bývalé chůvy Bartošové: Iveta vypadala jako mrtvola!

Iveta Bartošová na cestě z Desky roku. Nemohla na ní vystoupit, protože se před zkouškou opila.
Iveta Bartošová na cestě z Desky roku. Nemohla na ní vystoupit, protože se před zkouškou opila. (archiv Zlaty Dvořákové)

Hej, pane barmane, Dva roky flámu, Když vodka schází… Iveta Bartošová (43) by mohla všechny písničkové hity svého života »z fleku« přejmenovat! Deník Aha! přináší další šokující fotografi i z knihy »Iveto, sbohem« z pera bývalé hospodyně a chůvy Artura Štaidla Zlaty Dvořákové (55). Fotografi e ukazuje, jak bývalá princeznička českého showbyznysu vypadá, když to přežene s alkoholem.

Tři panáky pro Popelku! Přesně tak by se mohla jmenovat nová písnička zpěvačky Ivety Bartošové (43). Deníku Aha! se podařilo exkluzivně získat další šokující fotografi i z připravované knihy »Iveto, sbohem…« od bývalé chůvy Ivetina syna Artura Zlaty Dvořákové (55). Snímek ukazuje, jak skandální hvězda vypadá, když je pořádně posilněná alkoholem!

„Fotografii jsme pořídili devátého února 2008, když jsme vezli společensky unavenou Ivetu ze zkoušky na vystoupení na Desce roku. Chtěli jsme, aby se na ni Iveta za střízliva podívala a viděla se, jak vypadá. Jinak nám totiž nechtěla věřit,“ vysvětlila bývalá chůva Bartošové Zlata »Golda« Dvořáková.

Bartošová se jen pár týdnů předtím vrátila z protialkoholního léčení v Kroměříži, které jí ale bohužel vůbec nepomohlo a do kolotoče pití a prášků spadla znovu. Na základě opileckých výstupů z té doby jí také soud odebral syna Artura a svěřil ho do péče otce Ladislava Štaidla.

Golda s Ivetou Bartošovou ještě v době, kdy byly velké kamarádky.

Šokující ukázka z knihy »Iveto, sbohem...«

Zlata Dvořáková napsala knihu »Iveto, sbohem…« prý proto, neboť se jí nelíbily časté výpady Bartošové na její adresu. Knihou chce očistit svou pověst, slibuje ale také šokující pohled do domácnosti zpěvačky.

„Deska roku 2007. Měl to být slavný návrat Ivety Bartošové. Premiérově se chystala nazpívat písničku Já svý křídla mám. Místo věhlasu a uznání ale přišla slavná potupa.

Šofér Štěpán Ivetu přivezl na zkoušku prakticky načas. Již v ten okamžik ale pořadatelé měli stoprocentní jistotu, že je zle a Iveta určitě večer nevystoupí. Nervy (a pochopitelně nejen ty) s ní totiž cloumaly tak, že se celá klepala a její hlasivky vyluzovaly zvuky, které ani vzdáleně nepřipomínaly zpěv. Nebylo zbytí: Iveta musí jet pryč. Oficiální vysvětlení znělo: nervové zhroucení. Pravda? Jako již tisíckrát předtím i tentokrát byla Bartošová pod hrozivým vlivem pití.

Štěpán odvezl Ivetu z divadla Hybernia zase domů. Po pár hodinách mi zavolal a poprosil mě, ať s ním zajedu do Uhříněvsi, protože se Ivetě nemůže dovolat. Když jsme ji našli, vypadala jako mrtvola. Opravdu jsem měla strach, že je po ní. Byla přikrytá dekou, tvář měla bledou a z nohou se šířil chlad. Vedle ní ležela flaška toho nejsprostšího alkoholu.

Nebylo již na co čekat. Zatímco diváci u televizních obrazovek ten večer spokojeně sledovali přímý přenos vyhlašování nejúspěšnějších desek uplynulého roku, Ivetě bylo na jejím pokoji v sanatoriu v Kosmonosech naprosto všechno úplně jedno.“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.