Skandál v rozhlase: Agáta přišla o kšeft, nahradí ji Novotný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Skandál v rozhlase: Agáta přišla o kšeft, nahradí ji Novotný!

Agáta Hanychová naštvala vedení rozhlasové stanice.
Agáta Hanychová naštvala vedení rozhlasové stanice. (Aha! – David Kundrát)

Co jsem dělala včera večer? To byl pořad Agáty Hanychové (24) na rozhlasové stanici Evropa 2. Teď nečekaně končí! Agáta totiž prý vedení stanice naštvala tím, že si natočila třicet dílů dopředu, neřekla jim o tom a utekla za přítelem do USA!

„Odjíždím do Ameriky za přítelem, a tak jsem si třicet dílů předtočila. To bude žalob, na spoustu celebrit jsem si vymyslela takové věci, že se budou divit,“ přiznala ještě minulý týden deníku Aha! Hanychová. Ta v těchto dnech také čeká, jaké budou výsledky testů, které si nechala udělat ze strachu z rakoviny děložního čípku.To budoucnost jejího rozhlasového pořadu je zřejmě jasná. „Do měsíce končí, místo ní tu bude mít pořad Pavel Novotný,“ potvrdil Agátin konec deníku Aha! zdroj z rádia. „Nějaká práce se mi na Evropě 2 rýsuje,“ připustil Novotný. „My se k tomu nebudeme vyjadřovat,“ krčí rameny Radka Pilzová, tisková manažerka Evropy 2. Vedení rádia muselo problém se svými tvářemi řešit i minulý měsíc, kdy platilo padesátitisícovou pokutu za skrytou reklamu, kterou do éteru vypustil Leoš Mareš.

Pavel Novotný

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.