Hugh Grant: V opilosti vydělal 300 milionů korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hugh Grant: V opilosti vydělal 300 milionů korun!

To byla noc, vzpomíná Hugh Grant na den, kdy nejdřív »nakoupil« v baru a pak nevědomky i v aukční síni.
To byla noc, vzpomíná Hugh Grant na den, kdy nejdřív »nakoupil« v baru a pak nevědomky i v aukční síni. (EPA, ČTK/AP, ara)

Alkohol tentokrát neškodil.

Alkohol už připravil o majetek tisíce slavných, ale pro britského herce Hugha Granta (49) se kocovina stala zdrojem bohatství. Přesto se opilstvím až tak často nechlubí, a tak až včera přiznal, že byl před lety zcela »namol«, když koupil obraz, na kterém později vydělal 300 milionů korun.

Bouřlivák Grant zase jednou popíjel s přáteli, když mu zavolala jeho asistentka, že je v aukci portrét herečky Elizabeth Taylor (77) od excentrického malíře Andyho Warhola (†58). „Byl jsem už dost opilý, a tak jsem jí řekl, ať ho koupí,“ vzpomíná herec. Ráno s hrůzou zjistil, že ho dílo přišlo na v přepočtu 60 milionů korun. Po vystřízlivění si nakonec obraz nechal a až po šesti letech ho nabídl k prodeji v naději, že možná i trochu vydělá. Od kupce dostal 360 milionů korun, ale i tak doporučuje pití alkoholu až po skončení důležitých obchodních transakcí.

Obraz, který Grantovi vydělal 300 milionů.

Gisele Bündchen se také umí otáčet:

Brazilská modelka Gisele Bündchen (29) v sobě po nedávném narození prvního potomka objevila obchodní talent. Před několika dny prodala svůj pětipatrový dům v New Yorku za pohádkových 230 milionů korun. A to ho před čtyřmi lety koupila ani ne za polovinu, konkrétně za 110 milionů. Kráska, jejíž majetek je odhadován na 2,7 miliardy korun, ukázala, že umí víc než jen předvádět sexy modely slavných návrhářů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.