Válka legend: Adamová a Landovský »myli zadek« kolegům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Válka legend: Adamová a Landovský »myli zadek« kolegům!

»Lanďák« s Jaroslavou Adamovou.
»Lanďák« s Jaroslavou Adamovou.  (Aha! – Marek Pátek)

Nejdřív jim vyfoukli role, a pak je ještě pěkně pomluvili. Herecké legendy Pavel Landovský (72) a Jaroslava Adamová (81) se pustili do neméně slavných hvězd Radka Brzobohatého (77) a Vlasty Chramostové (83)

Právě ti měli být hlavními hrdiny nového filmu Stínu neutečeš. Jenže nesplňovali představy režisérky Lenky Kny, která je pak vyměnila právě za Landovského a Adamovou. A ti na nich nenechali nit suchou. „To je zajímavý, takové filmové hvězdy to jsou, tak jak je možný, že ty role právě těm dvěma neseděly? Nakonec jsme to za ně museli vzít my,“ pustila se do kolegů ironicky Adamová, která si o hereckém umění kolegů zřejmě myslí své. Jenže ani s »náhradníky« to neměla režisérka filmu Lenka Kny jednoduché. „Pracovalo se s nimi strašně. S Landovským to bylo příšerné a s Adamovou ještě horší,“ vzpomíná režisérka na natáčení. „My s Lanďákem totiž nejsme plniči pokynů režiséra, dokud si to nespojíme my dva po svém, prostě to nefunguje,“ krčí rameny Adamová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.