Trapasy slavných: Vše co jste ze Slavíků neměli vidět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Trapasy slavných: Vše co jste ze Slavíků neměli vidět!

Vojtu Dyka zaujal »defekt« na kůži jeho partnerky Markéty.
Vojtu Dyka zaujal »defekt« na kůži jeho partnerky Markéty.

Tak tohle nikdo neměl vidět. Některé celebrity si na předávání cen Český Slavík uřízli pěkný kus ostudy.

..

Trapas si udělal čerstvý majitel ceny Skokan roku Vojta Dyk, když patrně studoval »beďar« na ruce své přítelkyně, herečky Markéty Frösslové. Ta z Dykova počínání nadšená podle výrazu ve tváři nebyla, ale nakonec mu paži »podržela«.

Zadnici zas na našeho fotografa vystavil nechtěně na generálce Michal Horáček, když se mu nechtělo oběhnout řadu divadelních sedadel, aby se dostal na sedadlo za jeho původním místem, a tak nějak se v polovině akrobatického výkonu zasekl. Nebýt Karla Gotta, který mu přispěchal na pomoc, bůhví, kde by Horáček trávil přímý přenos.

S podvazky se zase nechtěně pochlubila Tereza Černochová. Na večer sice zvolila překrásné šaty, ale s trochu větším rozparkem. Ten se v jednu chvíli rozhrnul tak moc, že ukázal Terezy podvazek. Přestože jde o módní faux-pas, musí se nechat zpěvačce vkus. Podvazky vypadaly opravdu sexy.

Foto: Martin Hykl, David Kundrát

(eve)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.