Gottová omylem zasedla manželovu chloubu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Gottová omylem zasedla manželovu chloubu!

Karel Gott usadil manželku Ivanu do auta...
Karel Gott usadil manželku Ivanu do auta... (Aha! – Martin Hykl)

Karel Gott (70) a jeho manželka Ivana (32) si »slavičí« večer jaksepatří užívali! Mistrovi se viditelně ulevilo, když si přímo na pódiu srovnal v hlavě své hodnoty, a přestože chtěl své působení v anketě ukončit, na poslední chvíli cuknul. Z večírku si jen na chvíli odskočil, aby se mihl v 500. jubilejním vysílání Noci s Andělem Pavla Anděla. Jeho Ivanka si alespoň v klidu poklábosila s kamarádkami.

...a ta si sedla rovnou na jeho Slavíka!

Takže zatímco Mistr u Anděla vtipkoval nad otázkou, co bude dělat on, až bude slavit pětisté narozeniny („Udělám to jako Noc s Andělem. Obklopím se nejlepšími a oznámím, že končím...“ ), Ivanka se bavila s Martou Jandovou. Karel se však rychle z České televize vrátil, a přestože se většinou střeží, aby na rautech nejedl a nepil, tentokrát si vychutnal pivečko. Vydržel s manželkou až do dvou do rána, kdy je vyzvedl řidič Olda. Karel jako správný gentleman své ženě otevřel dveře vozu, ta usedla a... vyjekla! Omylem se totiž posadila přímo na sošku Karlova Slavíka! Ani sošce ani Ivančinu pozadí se podle posledních zpráv nic nestalo.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.