Soud Kubišová vs. Vondráčková - První kolo vyhrála Marta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Soud Kubišová vs. Vondráčková - První kolo vyhrála Marta!

Martu Kubišovou soud bez viny nenechal.
Martu Kubišovou soud bez viny nenechal. (Aha! – Martin Hykl)

Zpěvačka Marta Kubišová (67) zatím nemusí zaplatit zmařenou investici 1,3 milionu korun agentuře MM Heleny Vondráčkové (62) a jejího muže Martina Michala (50) za zrušení turné Golden Kids. Rozhodl o tom pražský soud s tím, že se nepodařilo prokázat uzavření smlouvy.

„Nese ale odpovědnost za to, že Michala ponechala v domnění, že se projekt připravuje, a přispěla tak k tomu, že se věc ocitla před soudem,“ dodal soudce na adresu Kubišové. Rozsudek není pravomocný, kauzu bude řešit ještě Vrchní soud.

„Rozhodnutí soudu jsem čekala, neboť soudce Hovorka již při prvním stání avizoval, že se tímto případem nehodlá zabývat a rozhodnutí nechá na Vrchním soudu. Jakékoliv důkazy ignoroval, a dokonce si vyžádal zpracování závěrečných řečí dříve, než bylo ukončeno důkazní řízení,“ myslí si Vondráčková. „Nepravdivými svědectvími se vůbec nezabýval, v soudní síni se pila káva, Marta diktovala výpovědi svým svědkům a naši svědci byli Martinými příznivci uráženi, pomlouváni a zastrašováni. Je smutné, že tato slova musím vyřknout, ale jednání před tímto soudem určitě nebylo podle práva a o jeho regulérnosti mám velké a důvodné pochybnosti,“ říká Vondráčková. „Naše soudy jsou nekvalitní a ovlivnitelné, nevyzpytatelné a právní normy zde nic neznamenají,“ dodává k tomu Martin Michal.

„Je to smutná kauza, která nemůže mít vítěze ani poraženého,“ okomentovala rozhodnutí soudu Kubišová.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.