Viktor Mráz: Pozval manželku i milenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Viktor Mráz: Pozval manželku i milenku!

Viktor Mráz musel objímat úplně cizí ženu – představitelku mladé Evy Michaelu Sejnovou. Jeho milenka Marta totiž na představení nepřišla.
Viktor Mráz musel objímat úplně cizí ženu – představitelku mladé Evy Michaelu Sejnovou. Jeho milenka Marta totiž na představení nepřišla. (Aha! – Martin Hykl)

Bohatý producent Viktor Mráz (43) pár týdnů před premiérou Dětí ráje oznámil, že se rozchází s manželkou Mahulenou Bočanovou, protože si našel milenku Martu Jandovou (36). A kupodivu obě osudové ženy svého života pozval na sobotní premiéru. Jenže.

Obě ho vypekly, protože ani jedna nepřišla. Prozíravá Mahulena raději odcestovala z republiky, aby nemusela čelit zvídavým otázkám nejen novinářů, ale i společných přátel. „Nemůže tady být, protože je na dovolené,“ řekl deníku Aha! trochu zaskočeně Mráz.

Mrázova manželka Mahulena a milenka Marta.

A proč ho nepřišla podpořit milenka Jandová? „Má toho hodně, pracuje, nemohla bohužel přijít,“ dodal producent muzikálu, který svou milenku neviděl už pěkně dlouho. „Ten poslední týden jsme každý den zkoušeli skoro až do rána, téměř vůbec jsem nespal,“ přiznal Mráz.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.