SuperStar porotkyně Jandová: Jde po ní Halina Pawlowská! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

SuperStar porotkyně Jandová: Jde po ní Halina Pawlowská!

Rockerka Marta Jandová vzbudila obrovský poprask, když žertovala s Paľem Haberou na téma tloušťky Radky Semivanové (22), jedné z uchazeček o postupu do užšího kola SuperStar. I když je to událost stará několik týdnů, hněv všech bobulek se ale s Martou táhne dodnes a jde po ní i už i Halina Pawlowská!

Rockerka Marta Jandová (35) vzbudila obrovský poprask, když žertovala s Paľem Haberou na téma tloušťky Radky Semivanové (22), jedné z uchazeček o postupu do užšího kola SuperStar. I když je to událost stará několik týdnů, hněv všech bobulek se ale s Martou táhne dodnes a jde po ní i už i Halina Pawlowská (54)!

„Jak jsi ona může umýt přirození?“ zněla věta, kterou se Jandová zapsala na první místo v listině nepřátel všech boubelek. Teď se do ní pustila i ta nejznámější a nejváženější z nich. „Myslím si, že Marta Jandová je hodně upřímná žena. A je jednoduchá. Tou jednoduchostí nemám na mysli, že by byla pitomá. Mám na mysli fakt, že slova, která použila, z ní vytryskla absolutně spontánně. A to proto, že jí mozek nevyslal správný signál. Martě nedošlo, že před televizním štábem neexistuje soukromí ! Uniklo jí i to, že se na veřejnosti o druhotně pohlavních znacích nemluví,“ nešetří kritikou v časopise Rytmus života Halina Pawlowská.

Proslov Marty Jandové k Radce Semivanové o tom, že se sebou má něco dělat, označuje Pawlowská dokonce za šikanu. „Dala průchod pravěké živočišné aroganci a dostala se na úroveň šikanujícího puberťáka, který svlékne o přestávce donaha svého slabšího spolužáka,“ říká nekompromisně česká Oprah Winfrey a zasazuje Martě odvetný úder.

„Martu úplně vidím, jak se stejným upřímným nasazením volá: Hej, ty s tou rakovinou, koukej se sebou něco dělat! Nějak tu rakovinu zlikviduj! Vždyť jsi tak odporně sinalej, kůže na tobě visí, že se my, krásní a úspěšní lidé na tebe nemůžeme koukat!“ hraje Halina na Martinu nejcitlivější ze strun. Rakoviny, která jí vzala matku i bratra, se totiž obává ze všeho nejvíce, může ji mít v genech i ona. A podle Pawlowské spočívá hlavní prohřešek porotkyně v tom, že nevěděla, jestli je Radka boubelka díky špatnému jídelníčku a nebo proto, že jde o genetickou poruchu, která dívce život ničí bez jejího přičinění.

Radka Semivanová prý za svoji tloušťku nemůže. Martě Jandové s ní však zamotala hlavu pořádně.

Foto Aha! - Martin Hykl, David Kundrát, reprofoto TV Nova

(eve)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.