Tereza Pergnerová a její trampoty s muži | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Tereza Pergnerová a její trampoty s muži

Tereza je v posledních letech velmi hubená, mohou za to její problémy se zažíváním, které má od doby, co skončila s dorgami.
Tereza je v posledních letech velmi hubená, mohou za to její problémy se zažíváním, které má od doby, co skončila s dorgami. (Aha! – Marek Pátek, ara)

Tahle holka si už prožila své. Má za sebou úžasnou televizní kariéru, drogovou minulost, skvělý comeback a znovu odchod do ústraní, ze kterého v poslední době opět vykoukla. Tereza Pergnerová (35) se před několika dny odstěhovala i s dětmi Samuelem (9) a Natálkou (1) od svého životního partnera Jiřího Chlebečka (39). Důvod? Měli krizi, za kterou asi byla i jiná žena. „Ano, jsme zase spolu,“ potvrzují teď oba. Změní to snad Terezino rozhodnutí vrátit se do médií, aby si vydělala nějaké peníze? Možná ano, protože na chlapy se legenda Esa a VyVolených nemohla nikdy spoléhat. Podívejte se, co si v posledních letech prožila. Víme přesně, jací muži prošli Tereziným životem od té doby, co se vyléčila z drog.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.