Bolek Polívka: Zmrzačil se mu syn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Bolek Polívka: Zmrzačil se mu syn!

Fotografie
Fotografie (internal)

5:00 – Syn klauna Bolka Polívky (60) Vladimír (20) prodělal sérii vážných operací nohou! Zmrzačil se totiž na snowboardu! „Měl obrovskou havárii,“ svěřila se deníku Aha! Vladimírova ustaraná maminka a bývalá Polívkova žena Chantal Poullain (53). „Okamžitě musel být operován,“ dodává.

5:00 – Syn klauna Bolka Polívky (60) Vladimír (20) prodělal sérii vážných operací nohou! Zmrzačil se totiž na snowboardu! „Měl obrovskou havárii,“ svěřila se deníku Aha! Vladimírova ustaraná maminka a bývalá Polívkova žena Chantal Poullain (53). „Závodně skáče na snowboardu, stalo se to na nějakém okruhu. Okamžitě musel být operován,“ dodává Poullain s tím, že během synovy mnohatýdenní hospitalizace a několika operací trnula, jestli bude ještě chodit!

„Měl velké problémy s koleny. Byl na několika operacích. Stalo se to zrovna ve chvíli, kdy závodil na okruhu. Ještě horší je, že skáče na snowboardu, kde stačí malá nepozornost a kdykoliv příště se může stát to nejhorší,“ bojí se o syna Poullain. „Jeho život je jeden velký adrenalin, chápu, že bez toho nemůže být. Zrovna v ten den jsem mu říkala, aby byl opatrný,“ vzpomíná krásná Francouzka, kterou očividně problémy syna zajímají víc než otce Bolka Polívku. „No, tatínek to moc neřešil,“ tvrdí Chantal.

Syn Bolka Polívky Vladimír měl těžkou nehodu na snowboardu.

Bolek měl asi jiné starosti s novou rodinou. Že by s partnerkou Marcelou, která podle svých zaměstnanců šíleným způsobem utrácí a může tím přivést k bankrotu Polívkovu farmu v Olšanech u Brna? „Nebudu to radši vůbec komentovat,“ povzdechla si nad tím bývalá Bolkova žena, která zřejmě o potížích na farmě ví své, a už delší dobu.

Chantal spíš trápí, že sotva se syn dostal z nejhoršího a trochu se po operacích zotavil, odjel do světa. „Odešel do Kanady, kde studuje,“ svěřila se smutná herečka a zpěvačka. A prý si není vůbec jistá tím, kdy se Vladimír vrátí. „Když by se rozhodl, že v Montrealu zůstane, asi bych tam za ním určitě o Vánocích jela,“ dodává Chantal.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.