Krytinář se vsadil, že zhubne | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krytinář se vsadil, že zhubne

Maličký herec si musel nejprve stoupnout pod dohledem svého manažera a trenéra Víta Chaloupky na váhu.
Maličký herec si musel nejprve stoupnout pod dohledem svého manažera a trenéra Víta Chaloupky na váhu. (Jaroslav Benda)

5:00 - Poté, co Aha! po nedávném křtu Krytinářovy knihy »Dívám se vzhůru« označilo jeho fotografii titulkem o jeho obrovském pupku, nejmenší český herec (125 cm) se zdravě naštval. A rozhodl se radikálně shodit svoji váhu a dokonce se vsadil se svým manažerem, podnikatelem Miloslavem Ondrou, o rovných deset tisíc korun. Prý shodí pupek, za který by se nemusela stydět žena v devátém měsíci těhotenství, do konce roku!

„Pokud do konce roku ta kila shodím, dostanu od Míly deset tisícovek, pokud sázku prohraji, dám ze svého stejnou sumu na konto dětského domova ve Frýdlantě v Čechách,“ vysvětluje svou motivaci Jiří Krytinář, který se svěřil do rukou zkušeného dietologa Vítka Chaloupky. Ten je však k jeho rozhodnutí poněkud skeptický. „Jirka je známý svým apetitem, takže mu zas tak moc nevěřím. Pokud ale bude ukázněný a bude dbát mých pokynů v životosprávě, mohl by to do 31. prosince zvládnout,“ říká Chaloupka. Je jasné, že Aha! bude hercovo snažení velmi bedlivě sledovat!

Co se týče Krytinářovy knihy, která se v těchto dnech objevila na pultech našich knihkupectví, s tou je náš nejmenší herec spokojen. Líčí v ní nejen své životní útrapy, ale i setkání se slavnými kolegy z branže. Nedělní Aha! přináší jako první ukázku příběhu muže, který se celý svůj život dívá na svět doslova jenom vzhůru.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.