Donatella Versace: Opuchlá a odpudivá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Donatella Versace: Opuchlá a odpudivá!

Ošklivka Donatella Versace vedle sexy Janet Jackson
Ošklivka Donatella Versace vedle sexy Janet Jackson

12:00 – Na prestižní módní akci Milan Fashion Week se sešly dvě milovnice módy – Donatella Versace (54) a Janet Jackson (43). Narozdíl od elegantní a sexy Janett vypadala Donatella jako opuchlé asexuální strašidlo.

Donatella Versace byla odjakživa posedlá hubnutím a ultraštíhlou postavou, jenže v jejích čtyřiapadesáti letech už nejde všechno tak snadno jak by si přála. Mnohdy nepomůžou ani plastičtí chirurgové. Na její postavě je sice vidět hladovění, tvrdý cvičební program a zásahy estetické chirurgie včetně zvětšených rtů, ale všechno dohromady působí tak trochu děsivě: Donatella.teď vypadá tak trochu jako Frankenstein.

Oproti tomu Janet Jackson, v tmavomodré saténové róbě, působí i přes pár kilogramů navíc žensky a sexy. „Vypadá nádherně, vychrtliny už nikoho nebaví, Janetiny křivky jsou dokonalé elegantní a hlavně sexy,“ nechal se slyšet jeden z hostů, který nemohl odtrhnout oči od zpěvaččina dekoltu.

Foto: ara

(eve)

25.9.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.