Vilém Čok má šok - Zmasakrovali mu syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vilém Čok má šok - Zmasakrovali mu syna!

Vilém Čok se bojí o svého syna Filipa.
Vilém Čok se bojí o svého syna Filipa. (Aha! – Martin Hykl)

05:00 – Hudebník Vilém Čok (48) zažívá snad nejtěžší chvíle svého života. Jeho syn Filip (18) totiž dostal nedávno takovou nakládačku, že se v první chvíli bál, zda to přežije! Strachy o něj tvrdý rocker nemůže spát!

Hudebník Vilém Čok (48) zažívá snad nejtěžší chvíle svého života. Jeho syn Filip (18) totiž dostal nedávno takovou nakládačku, že se v první chvíli bál, zda to přežije! Strachy o něj tvrdý rocker nemůže spát!

„Když jsme ho poprvé uviděli, málem jsme ho nepoznali. Obličej měl úplně na maděru. Dostal ránu zleva, a to mu úplně posunulo nos o několik centimetrů doprava, a oko má stále zalité krví, takže na něj špatně vidí a je strašně oteklej,“ přiznal portálu Super.cz Vilda, který nechápe, proč se před jednou pražskou hospodou skupina kickboxerů do jeho Filipa pustila. Mladík je od útoku, po kterém ho vlastní rodiče nepoznali, hospitalizovaný v jedné pražské nemocnici, kde prodělal prakticky kompletní rekonstrukci nosu. Podle webu policie dva nejaktivnější nezletilé násilníky po útoku zadržela a čeká je nejspíš obvinění z trestného činu ublížení na zdraví.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.