Herec Tomáš Krejčíř - Přebíhá magistrálu jako sebevrah! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Herec Tomáš Krejčíř - Přebíhá magistrálu jako sebevrah!

pondělí 14:10 - Kdo to kdy viděl? Telefonovat a přitom přebíhat frekventovanou tříproudou silnici v centru Prahy.
pondělí 14:10 - Kdo to kdy viděl? Telefonovat a přitom přebíhat frekventovanou tříproudou silnici v centru Prahy.  (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

05:00 – Herec a moderátor Snídaně s Novou Tomáš Krejčíř (38) pořádně riskuje! Náš fotoreportér jej několik dní za sebou přistihl, jak v dopravní špičce nebezpečně přebíhá jednu z nejfrekventovanějších silnic v Praze – tříproudou magistrálu!

Herec a moderátor Snídaně s Novou Tomáš Krejčíř (38) pořádně riskuje! Náš fotoreportér jej několik dní za sebou přistihl, jak v dopravní špičce nebezpečně přebíhá jednu z nejfrekventovanějších silnic v Praze – tříproudou magistrálu!

Zkracuje si tak cestu z budovy rádia Frekvence 1, ke svému autu. A dokonce během svého nebezpečného manévrování mezi rozjetými auty stíhá telefonovat. Otec tří dětí si nejspíš neuvědomuje, že k neštěstí stačí chvilka nepozornosti.... „Nejsem žádný sebevrah. Přebíhám vždycky, když jsou auta sto metrů přede mnou. Mám už podchycené intervaly, kdy jede víc aut a kdy nejede žádné. Někdy mám třeba dvě minuty na přeběhnutí,“ říká na to herec, který ale sám přiznává, že by mohl používat podchod, který k těmto účelům slouží.

„Víte, že tím podchodem taky jdu, ale když od něj zaparkuju dál, raději to přeběhnu, abych stihl vysílání v rádiu,“ vysvětlil. Jeho vysvětlení ale nekoresponduje s fotkami. Proč by přes magistrálu přebíhal jak o život, když má dobré dvě minuty k dobru? Možná proto, že každý kdo někdy po magistrále jel ví, že během dne se nemůže stát, aby po ní dvě minuty nejelo žádné auto.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.