Líbal Nadala a křičel: Miluji tě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Líbal Nadala a křičel: Miluji tě!

Kluci se už dávno kočkují, když teprve přibíhá ochranka...
Kluci se už dávno kočkují, když teprve přibíhá ochranka... (IT)

5:00 – Vyřídil dalšího soupeře, strhl ze sebe propocené triko, a pak to přišlo... Španělského tenisového svalovce Rafaela Nadala (23) napadl krátce před půlnocí fanoušek! Na ostře sledovaném grandslamovém US Open, přímo na kurtu největší tenisové arény světa – stadionu Arthura Asheho.

Kdepak, krev naštěstí netekla. Nešlo o pominutého šílence, ale jen oddaného fanouška, který se chtěl dotknout svého idolu. „Bylo to v klidu. Ten kluk byl absolutní pohodář,“ mávl rukou Nadal, přestože byl zpočátku pěkně vyplašený. O co mu jde? Co mi udělá? Mám se bránit a jednu mu natáhnout? „Řekl, že mne miluje, a dal mi pořádnou pusu na tvář,“ smál se Rafa. Zrovna, když se s ním chtěl družit, bodyguardi mladíka odtáhli.

„Muž byl zadržen a je v rukou newyorské policie. Musíme prostudovat záznamy z kamer a rozhodnout, zda je třeba posílit ochranku,“ řekl zástupce amerického tenisového svazu Tim Curry. Jistě, je to pořádný malér pro bodyguardy. Všichni mají svaly, vysílačky a přísné pohledy, ale jsou to stejní břídilové jako jejich čeští kolegové na ligovém fotbale. Než tenisového fanouška zpacifikovali, mohl být už Nadal propíchnutý bajonetem...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.