Jean-Paul Belmondo: Výhružky smrtí kvůli milence | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Jean-Paul Belmondo: Výhružky smrtí kvůli milence

Barbara v odvážné póze pro časopis Playboy.
Barbara v odvážné póze pro časopis Playboy. (Profimedia.cz, ara)

5:00 – Ve filmech hrál drzého floutka, který s cigaretou v koutku úst prchá před padouchy. Francouzský herec Jean-Paul Belmondo (76) však má rád vzrušení i v soukromém životě. Ten nyní ze všeho nejvíce připomíná gangsterku zkombinovanou s thrillerem s romantickými prvky.

5:00 – Ve filmech hrál drzého floutka, který s cigaretou v koutku úst prchá před padouchy. Francouzský herec Jean-Paul Belmondo (76) však má rád vzrušení i v soukromém životě. Ten nyní ze všeho nejvíce připomíná gangsterku zkombinovanou s thrillerem s romantickými prvky.

Belmondo, který roku 2001 utrpěl záchvat mrtvice, si ani na stará kolena nedá pokoj. V jeho věku by se dalo čekat, že se usadí. Jenže přišel rozvod s manželkou Nancy, s níž žil dvacet let. A Belmondův život dostal dramatický spád.

Belmondo s Barbarou Gandolfi.

Už rok v poště nachází výhrůžky smrtí sobě a hlavně své šestileté dcerce Stelle. Herec je pod stálým policejním dohledem, přesto říká, že je šťastný jako nikdy předtím. To může mít jen dva důvody: buď zešílel, nebo se zamiloval. Správný je ten druhý. Osudovou ženou je bývalá modelka z Playboye Barbara Gandolfi (33). A to i přesto, že její minulost je velmi pochybná. Kráska a její expřítel Frederike Vanderwilt totiž v belgickém městě Oostende provozovali síť nočních klubů. V těch se mimo jiné konaly večírky pro milovníky hromadného sexu. Podnikání zahrnovalo i striptýz či pronájem luxusních vozů v Dubaji. Nyní se o Barbaru zajímá policie. Viní ji z praní špinavých peněz. Policisté jí zmrazili bankovní účty. Důkladně prohledali její vilu a zabavili několik předmětů, mezi nimi i dvoje luxusní hodinky od Belmonda. Herce policie vyslýchala v souvislosti s půjčkou 3,6 milionu Kč, kterou milence vypomohl.

Belmondo poskytl v neděli francouzské televizi poslední televizní interview v životě – tedy alespoň tvrdí, že je poslední. Barbaru hájil do posledního dechu. „Nemusí být špatnou holkou jen proto, že pracuje v noci,“ prohlásil.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.