Vlastimil Zavřel: Můj život bez sexu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Vlastimil Zavřel: Můj život bez sexu

Vlastík s Boubelkou jsou velcí kamarádi...
Vlastík s Boubelkou jsou velcí kamarádi... (Aha! – Marek Pátek, Isifa)

5:00 – Herec Vlastimil Zavřel (55), který září jako padouch Jindřich Valšík v »novácké« Ordinaci v růžové zahradě, je starý mládenec, jak se patří! Žije s maminkou Vlastičkou, celý život bez manželky a dětí. A teď Zavřel poprvé přiznává, že už sedm let neměl sex. A jeho okolí to potvrzuje.

Vlastimil Zavřel je poslední dobou viditelně pohublý. Hlavním důvodem je cirhóza jater, jenže... Problémy s chybějící milenkou mu na zdravíčku také moc nepřidávají. Ačkoliv se mu totiž na »stará kolena« coby Jindřichu Valšíkovi zapalují lýtka, v reálném životě to tak není. „Jsem nesmělý, takže raději ani nikoho nehledám. Kdyby mě však nějaká slečna chtěla, bránit se nebudu,“ přiznává herec a dabér, který svůj bodrý hlas propůjčil mimo jiné legendárnímu Homeru Simpsonovi.

Zatím poslední »životní partnerkou« tak byla paní Věra, které Vlastík láskyplně říká Boubelka. Jejich přátelství je tak silné, až je mnozí podezřívají z mileneckého poměru. „Víte, on zase není tak nesmělý. On je spíše líný na to, aby někoho hledal. Je pohodlný, vyhovuje mu to a kromě toho je pracovně velmi vytížený a neustále obklopený svými přáteli,“ říká Boubelka.

Ta je Zavřelovou »životní průvodkyní« - jejich vztah je velmi silný. Trvá minimálně sedm let. Každé léto spolu tihle dva tráví dovolenou v Chorvatsku. Nejinak tomu bylo i letos. „Pokud vím, tak za celou dobu, co se spolu kamarádíme, opravdu žádnou přítelkyni neměl,“ pátrá v paměti Boubelka.

A co na to Zavřelova maminka Vlastička, se kterou syn stále žije ve společné domácnosti? „Ani nevíte, jak bych mu přítelkyni přála. Jenže to by si ho opravdu musela najít ona sama.“

Vlastimil Zavřel se svou matkou Vlastičkou.

Držíme tedy Vlastíkovi palce, aby si ho nějaká slečna opravdu našla a učinila ho konečně šťastným...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.