Maminka Michala Davida: Vnuka mám plné zuby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Maminka Michala Davida: Vnuka mám plné zuby!

5:00 – Přes dva miliony korun v hotovosti na útratu, byt za několik milionů a luxusní auto! Takový účet vystavil život Michalu Davidovi (49) za jednu noc s patnáctiletou Martinou V. (dnes 43). Vyspal se s ní před více než sedmadvaceti lety a ona mu za devět měsíců porodila syna Petra (27). Penězovod ale nejspíše už vysychá. „Už by se měl živit sám,“ varuje vnuka matka Michala Davida Edita Štanclová (76).

Už nedostane ani vindru!

„Tu holku, jeho matku, jsem viděla třikrát. Tehdy chodila už s jiným klukem a aby měla dobrého plátce, tak si lehla se synem. Jednou, maximálně dvakrát. To je taková vypočítavost,“ řekla deníku Aha! sympatická dáma ve svém útulném pražském bytě nedaleko metra Budějovická. „Když se narodil vnuk, přinesla jsem do rodiny jeho matky několikrát oblečení a peníze. Důchod jsem měla 750 korun, ale stejně jsem jí z toho třikrát dala tisícovku. Jenže neměli vůbec zájem se stýkat, vnuka mi neukázali, tak jsem se na to vykašlala. Vnuk se na mě vůbec nikdy nepřišel podívat. Viděla jsem ho jen dvakrát v dospělosti. Nenapadlo ho nikdy přinést kytičku k svátku, vůbec nic. Za to bych přitom dala všechno! On by ale radši jen ždímal tátu. Je to jeho syn, tak je jasné, že se o něj postaral, ale už je dospělý a měl by se už zajistit sám. Chtěl by dál živit, ale to takhle už nejde,“ pokračuje paní Štanclová.

Teď prý dodělal Policejní akademii. Nikdo se neměl tak dobře jako on. Dostával asi jedenáct tisíc korun měsíčně na ruku, možná i víc. Už to je přes dva miliony. Byt jsme mu sehnali se smlouvou na neurčito, Michal za to zaplatil 450 tisíc korun. I auto mu koupil. Copak to nestačí?“ ptá se členka slavné rodiny Kludských a pokračuje: „To nejde, aby dál dělal z táty blbce.“ Její vnuk si prý už brousí zuby i na půlku otcova domu. „Už jsem synovi radila, aby dům radši přepsal na dceru Kláru, ale on má zatím strach. Neví, koho si vnučka vezme,“ podotýká Štanclová.Slova o orgiích v její domácnosti, kde se měl podávat alkohol a drogy nezletilým dívkám, se jí dotkly. Proto se rozhodla promluvit. O alkoholických dýcháncích nemůže být ani řeč, ani Michal David prý nikdy nebral drogy a hosté už vůbec ne. „Syn je slušný, napije se, ale drogy? Ničeho takového jsem si nevšimla. Nevím proto, proč o mně Martina říkala, že jsem si stěžovala na Vladimírovu (Michal David je vlastním jménem Vladimír Štancl) nepříčetnost a na to, že mě zfetovaný ohrožoval nožem. Asi tím chtěla něco získat. Jsme slušná rodina, měli jsme malý byt, žádné orgie se u nás nekonaly. Zato když jsem byla na návštěvě v té rodině Martiny, tam pili jednu láhev vína za druhou. Její matka byla věčně opilá,“ končí pobouřeně mimka, která v době největší slávy předváděla Edith Piaf, Marilyn Monroe nebo Charlieho Chaplina, se kterým se kdysi také osobně setkala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.