Veronika Žilková, skandál v Itálii: Syna vyhodili z letadla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Veronika Žilková, skandál v Itálii: Syna vyhodili z letadla!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Aha! – Marek Pátek a Martin Hykl)

5:00 – Krev v žilách ztuhla herečce Veronice Žilkové (47) na letišti v italských Benátkách, kde s manželem Martinem Stropnickým (52) tráví třítýdenní dovolenou! Letecká společnost Sky Europe, která se v současnosti potýká s nemalými finančními problémy, totiž odmítla vzít na palubu letadla Veroničina dvanáctiletého syna Vincenta! Herečka mu tak musela koupit lístek u jiné společnosti a chlapec nakonec letěl o den později náhradním spojem! Co se stalo?

„Střídají se tu u nás skoro všechny děti, které pendlují mezi Českem a Itálií. Potřebovali jsme dostat mého Vincenta z Itálie do Prahy, aby jel na tábor, a letecká společnost Sky Europe ho nepustila na palubu, přestože měl platnou letenku!“ zlobí se paní Veronika, které tvrdohlavost letecké společnosti pořádně zkomplikovala dovolenou. Vincent je totiž podle společnosti příliš malé dítě a do čtrnácti let nesmí letět bez dozoru. Přitom ho máma na letiště odvedla a v Praze už na něj také čekal doprovod.

Nejmladší syn Veroniky Žilkové Vincent.

Každá společnost má však pro přepravu dětí jinou věkovou hranici, a tak herečka syna úspěšně vypravila druhý den letadlem od ČSA. „Tam už zase od dvanácti není dítě a platí jako dospělý. Je divné, že u každé to mají jinak, kdo se v tom má vyznat? Tak se nám ten tábor pěkně prodražil,“ láteří paní Veronika, kterou by v životě nenapadlo, že se střetne ve volnomyšlenkářské a požitkářské Itálii s úředním šimlem. „Oni mají alibi, že na stránkách mají přepravní řád, ale při koupi letenky nás o tom jaksi neinformovali. Drobnost, která mě stála jedenáct tisíc a Vincenta za pozdní příchod na tábor dobré místo ve stanu. To je jako by v Praze děti nepustili do vlaku, když jedou na prázdniny za babičkou,“ kroutí hlavou herečka.

PETR MACEK

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.