Bartošová odpovídá Kočičkové: Promiň, nejsem lesba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Bartošová odpovídá Kočičkové: Promiň, nejsem lesba!

Iveta v Esteřině útoku vidí zhrzenou lásku.
Iveta v Esteřině útoku vidí zhrzenou lásku. (Aha! - Martin Hykl, Marek Pátek)

PRAHA (ren) – Kontroverzní moderátorka Ester Kočičková (41) opět použila svůj ostrovtip. A tentokrát si vzala na paškál znovuzrozenou zpěvačku Ivetu Bartošovou (43) a jejího manžela, zkrachovalého produkčního Jiřího Pomejeho (44). Napsala o nich totiž písničku.

Kočičková nejenže v textu písničky dělá z Bartošové naivní holčičku, ale ještě naráží na její pobyt v psychiatrické léčebně v Kroměříži, kde se v roce 2007 léčila z alkoholové závislosti. Věta »Až v okně nespatříš mříž ani objektiv, až s proudem nepůjdeš tak jak teď, tak jak dřív«, mluví sama za sebe. A za vším je prý Pomeje. Kočičková totiž naznačuje, že se snaží svou ženu prodat za každou cenu. Nad větou »Iveto Bartošová, blondýnko křehká, snová, kéž by tě nenechal uprostřed výlohy samotnou stát, kdo má tě rád« by se měla Bartošová pořádně zamyslet. Má totiž něco do sebe.

To si ale Bartošová s Pomejem neuvědomují, a naopak útočí na Kočičkovou. „Bohužel pro Ester Kočičkovou nejsem na holky. Jinak se k tomu nebudu vyjadřovat. Je pravda, že jsme se sešly zhruba před třemi lety kvůli potenciální spolupráci, měla mi psát texty. Chovala se velmi mile, byla nadšená z naší spolupráce. Poté ale přestala nepochopitelně reagovat,“ řekla k tomu Iveta Bartošová. Chce tím snad naznačit, že odmítla Esteřiny milostné návrhy? Pomeje jde ještě dál. „To je prostě chorý výlev nějaké lesbičky. Má ale smůlu. Já jí Ivetu nepůjčím,“ říká.

Recesistka Ester Kočičková napsala štiplavou píseň o Ivetě Bartošové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.