Pohádkoví princové - Milenky, kupa dětí a chlast! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Pohádkoví princové - Milenky, kupa dětí a chlast!

Pavel Trávníček
Pavel Trávníček (: ara)

PRAHA – Jak stárnou hrdinové českých pohádek, princové, králové a »hloupí« Honzové? V pohádkách museli bojovat se zlem, aby si vysloužili princeznu a velké bohatství. S jakými překážkami bojují v reálném světě a jestlipak si už své »princezny« vybojovali?

Pavel Trávníček (58)
Princ (23), Tři oříšky pro Popelku
Pavel se několikrát rozvedl. Jeho první ženou byla herečka Simona Stašová (54). Jejich manželství ale nemělo dlouhého trvání a skončilo rozvodem, po kterém začaly vznikat různé spekulace o tom, že ji Trávníček mlátil. Z druhého manželství má Pavel dva syny Adama a Pavla, ale ani to mu nepomohlo k tomu, aby ve vztahu vydržel. Momentálně žije s o 34 let mladší zpěvačkou Monikou Fialkovou (24), kterou kdysi sbalil v »nováckém« pořadu Do-re-mi.

Kliknutím zvětšeteVladimír Ráž (†77)
Král Miroslav (29), Pyšná princezna
Vladimír Ráž je již několik let po smrti. Krásný a urostlý herec byl celý život velkým milovníkem. První ženou, která mu pobláznila hlavu, byla právě pyšná princezna, herečka Alena Vránová (76). Po narození dcery Markéty se oženil ještě dvakrát a zplodil další dvě děti. „Nikdy jsem nebyl stálá povaha,,“ říkal.

Kliknutím zvětšeteJosef Zíma (77)
Princ Radovan (27), Princezna se zlatou hvězdou
I přes vyšší věk se udržuje stále ve formě, příležitostně vystupuje a jezdí na koncerty po celé republice. Jeho celoživotním heslem je věta: Nerad se ohlížím dozadu. Žije v Praze s dlouholetou manželkou a herečkou Evou Klepáčovou (76), se kterou má dceru Zuzanu.

Kliknutím zvětšeteJiří Bartoška (62)
Princ Jindřich (35), Třetí princ
Žije už mnoho let s jednou ženou, což ve světě celebrit není až tak obvyklé. Spolu mají dvě děti a tvoří spokojenou rodinku. Prince si zahrál jen jednou, prezidentem karlovarského filmového festivalu je už ale od revoluce. A dá se říct, že tato role mu sedí mnohem víc než »kůže« postaršího prince Jindřicha.

Kliknutím zvětšeteJan Čenský (48)
Honza (19), Princové jsou na draka
Přestože má už několik hlubokých vrásek na čele, je stále charismatickým mužem. Pro ženy je pořád přitažlivý. O tom se přesvědčila i jeho manželka Dana, když před několika měsíci vyšly kompromitující fotky. Na nich se princ Čenský líbal s krásnou brunetou. I Honza je holt občas na draka!

Kliknutím zvětšeteRoman Skamene (53)
Princ Edward i chuďas Tom (17), Princ a chuďas
Po revoluci se vrhl do podnikání, otevřel si restauraci Z kamene. Projel ale ohromné peníze, dlužil, dokonce ho i vydírali. Ještě horší je jeho vášeň k alkoholu, která úzce souvisí s jeho špatnou finanční situací. Z prince je dnes už jen chuďas. Ženě je prý ale věrný.

Kliknutím zvětšeteOldřich Vízner (62)
Princ Vilibald (33), Arabela
Vízner je velice zdatný muž, zplodil totiž šest dětí. Před časem se oženil s kolegyní Vendulou Křížovou (36), se kterou má tři děti – Františka (1), Alberta (6) a Anežku (8). Z předchozího manželství s herečkou Janou Šulcovou (62) vzešly dvě dospělé dcery, a když se rozvedli, zplodil další dceru.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.