20 tipů na skvělou milostnou předehru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

20 tipů na skvělou milostnou předehru

Milostná předehra očima žen a mužů - Pro ženy je předehra velmi důležitá. Zatímco muže vzruší už jen pohled na ženské tělo (klidně i oblečené), ženy potřebují víc – slyšet lichotky, cítit doteky a hlavně mít pocit, že jsou
Milostná předehra očima žen a mužů - Pro ženy je předehra velmi důležitá. Zatímco muže vzruší už jen pohled na ženské tělo (klidně i oblečené), ženy potřebují víc – slyšet lichotky, cítit doteky a hlavně mít pocit, že jsou (Profimedia.cz)

PRAHA – Sex může být někdy hodně rychlý, ale většinou mu předchází tzv. milostná předehra. Tou se pokoušíme partnera svést, maximálně vzrušit jeho i sebe, aby milování stálo za to! Často bývá předehra důležitější než samotný akt, protože se díky ní odkryjí i city.

Sex může být někdy hodně rychlý, ale většinou mu předchází tzv. milostná předehra. Tou se pokoušíme partnera svést, maximálně vzrušit jeho i sebe, aby milování stálo za to! Často bývá předehra důležitější než samotný akt, protože se díky ní odkryjí i city. Jak má taková předehra vypadat, nelze určit, každého vzrušuje něco jiného. Tady je několik tipů, snad si vyberete!

Milostná předehra může mít nespočet podob a vždy dokáže vztah i sex pořádně okořenit. Při laškovné náladě může být vzrušující cokoliv – spadlé ramínko tílka či podprsenky, odhalení pokožky partnerova těla, když se nevinně převléká, zahlédnutí erotické scény v televizi a podobně. Když však tzv. není nálada, jsou pokusy dostat partnera do postele neúspěšné. Mozek je prostě nejdůležitějším erotickým nástrojem. Musíte ho tedy k erotickým myšlenkám nastartovat lichotkami, smyslnými slovy nebo návrhy, které se tváří jako pomoc, ale jsou vlastně cestou k sexu: »Ukaž, umyji ti záda. Nechceš rozčesat vlasy? To víš, že tě namasíruji.« Odtud je už jen krůček k hlazení a líbání po celém těle, které jsou základem milostné předehry.

Jak na milostnou předehru
  1. Napište vášnivou zprávu
    Sedíte v práci a hlavou se vám honí nemravné myšlenky? Nalaďte partnera na večer už teď, pošlete mu erotickou zprávu přes mobil, ICQ nebo emailem. Fantazii se meze nekladou – třeba taková debata o tom, jaké má žena kalhotky (pokud je vůbec má), může být velmi vzrušující. Pokud jste spíše praktičtější tip, pošlete rovnou obrázek s novou polohou, kterou byste si chtěli večer vyzkoušet.
  2. Pusťte si erotický film
    Zajděte do videopůjčovny a vyberte takový film, na který se společně podíváte. Je jen na vás, zda zvolíte jemně erotický snímek, nebo něco ostřejšího. Myslete však na to, aby nebyl pro vašeho miláčka příliš drsný. Milostné techniky z obrazovky můžete pak společně vyzkoušet.
  3. Jděte do kina na film pro dospělé
    Myslíte, že tohle není pro vás? Omyl. Zvolte film, který bude silně dráždivý. Seďte vedle sebe a pozorujte se, co s vámi milostné scény ve filmu dělají. Lehce se dotýkejte nebo se polibte. Na sex možná dojde dřív, než si zujete boty u dveří bytu.
  4. Přečtěte si lechtivou povídku
    Pokud nejste vyznavači filmů a dáváte přednost knihám, přineste domů erotickou literaturu. Výběr lechtivých povídek není zase tak těžké sehnat. Pokud nechcete obcházet knihkupectví, dají se najít i na internetu. Kreativnější jedinci si mohou vymyslet něco vlastního – třeba lechtivou pohádku na dobrou noc. Jen dejte pozor, ať není literární dílko příliš dlouhé, aby vám miláček uprostřed četby neusnul.
  5. Připravte sexy bojovku
    Připravte partnerovi neobvyklé překvapení – sexy bojovou hru. Napište na lístečky erotické vzkazy (nebo úkoly), první dejte do poštovní schránky, další rozházejte po bytě. Nažhavený partner půjde krok za krokem k cíli – do ložnice!
  6. Společně se vykoupejte
    Napuštěná vana obklopená svíčkami, kde se společně vykoupete a možná i pomilujete (podobnou atmosféru mohou vytvořit i majitelé sprchového koutu), rozdráždí každého. Mydlinky, doteky, polibky, blízkost nahých těl – to je dokonalý začátek. Pokud vás vlastní koupelna už nudí, zajděte si do soukromé vířivky. A nemusíte se o nic starat!
  7. Oholte se navzájem
    Když už jste v koupelně, můžete se společně věnovat i další, velmi erotické činnosti, a tou je holení. Úprava mužské tváře i intimních míst obou partnerů je velmi sexy.
  8. Předveďte striptýz
    Pokud nejste profesionálka, nacvičte si pohyby raději nejdříve před zrcadlem. Pořiďte si sexy prádlo, nezapomeňte na podvazky. Zvolte vhodnou hudbu a intimní osvětlení. Odhoďte stud a hlavně nikam nespěchejte! Uvidíte, že váš partner bude za chvíli šílet. I když striptýz se obvykle očekává od žen, klidně se ho může úspěšně zhostit i muž. Nemusíte předvádět velkou taneční show, jde o to partnerku i pobavit.
  9. Zatančete si
    Předvádět striptýz je pro vás příliš odvážné? Tak zůstaňte jen u tance. Intimní osvětlení, melodická hudba a vyzvání k tanci – to je super předehra. Zda dotančíte do ložnice, nebo skončíte nazí rovnou na tanečním parketu v obýváku, je jen na vás.
  10. Pište si žhavé vzkazy přímo na tělo
    V koupelně, ale nejen tam, si můžete psát erotická poselství přímo na kůži vašeho partnera. Pokud vám prsty nestačí, můžete použít i jazyk.
  11. Nakrmte se!
    Příprava jídla je velice erotická záležitost. Při chystání intimní večeře můžete ochutnávat, olizovat jeden druhému prsty, předávat si dobroty jazykem. Můžete se inspirovat filmem 9 a půl týdne. Pokud jste ho neviděli, doporučujeme ho jako studijní materiál.
  12. Vyzkoušejte bodyshot
    Jíst se nemusí jen z talíře. Sexy je servírování přímo na těle! V tom, kdo je zrovna podnosem a kdo ochutnává, se můžete střídat.
  13. Namíchejte si elixíry touhy
    Když už jste v kuchyni, vytvořte si skutečný nápoj lásky. Právě tyhle elixíry člověka pěkně rozdovádí.
    Například: Jahodová touha
    V mixéru zpracujte led se 4 cl becherovky, 2 cl jahodového likéru a 2 cl citronové šťávy. Ozdobte jahodami.
  14. Rozehrajte »erotické divadlo«
    Skvělou přípravou na sex jsou nejrůznější hrátky, ve kterých má každý z partnerů jinou roli. K nejoblíbenějším patří doktor a pacientka, učitelka a žák, šéf a sekretářka, domina a otrok. Jak si role rozdělíte, záleží jen na vás. Nepodceňujte přípravu – chce to sexy kostýmy a pomůcky. Předem si ale domluvte, kam až chcete zajít, aby se hra nezvrhla.
  15. Zkuste to jako poprvé
    Další hrou, která může oživit váš sex, je první rande. Můžete se s partnerem potkat v baru jako dva neznámí lidé, postupně se k sobě přibližovat, jeden druhého balit a nakonec skončit v posteli.
  16. Spoutejte partnerku
    Řada lidí tajně touží po milování s pouty. Nemusíte používat želízka, stačí, když budete mít po ruce sadu šátků. Začněte zápěstím. Pokud partner nebude protestovat, zavažte mu i oči. Zvýší se intenzita prožitku.
  17. Erotická masáž
    Masáž zlepšuje krevní oběh, uvolňuje svaly a uklidňuje nervy, vzrušení z doteků a intenzivního stimulování vám přihraje tu nejsmyslnější erotickou předehru, jakou si vůbec umíte představit. Povolte uzdu fantazii a masáž zpestřete netradičními pomůckami, jako jsou šátky, kartáčky a masážní olej. Nezapomeňte na kvalitní lubrikační gel, ten práci dokoná.
  18. Zrcadlo do trojky
    Podráždit fantazii dovede obyčejné zrcadlo. Až budete mít něžnou náladu, postavte se před něj a nechte se zezadu obejmout partnerem. Doteky jeho rukou, které můžete sledovat, fungují jako předehra velmi dobře. Je hezké vidět v zrcadle, jak to na oba působí.
  19. Pozvěte někoho dalšího
    Máte sympatického souseda či sousedku? Oba souhlasíte s tím, že vás v postelových radovánkách doplní někdo třetí? Tak neváhejte a zkuste si splnit tajný sen – milovat se se dvěma ženami či dvěma muži. Předehrou pak může být náznak lesbické show, nebo nechte partnera rozpracovat jinou ženou. Dívání s vámi udělá divy.
  20. Pořiďte si sexy fotky
    Každá žena touží po tom, aby muž obdivoval její tělo. A možná by chtěla vyzkoušet roli fotomodelky. Chytrý partner jí to umožní a nafotí s ní sérii aktů. A když se pak role vymění? Proč ne! Od erotického focení je už krůček k filmování. Natočte si vlastní erotický film. Jen ho pak dobře schovejte, ať ho nenajdou vaše děti, rodiče nebo všetečná tchyně.
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.