Podle nosa poznáš kosa... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Podle nosa poznáš kosa...

Váš nos na vás spolehlivě práskne, jestli jste v posteli sexuální divoši, nebo pořádní lenoši.
Váš nos na vás spolehlivě práskne, jestli jste v posteli sexuální divoši, nebo pořádní lenoši.

Jste v posteli ďábel, nebo lenoch? Nos na vás napráská vztah k sexu! Nosů, frňáků, skob i pršáčků je nepřeberné množství. Britští vědci se rozhodli, že je prozkoumají a zjistí, co je pravdy na rčení »podle nosa poznáš kosa«.



Britská studie: Prý to vážně platí!


Jejich závěry jsou nesmírně zajímavé – každý má prý na nose »napsáno«, jak je na tom se sexem a jak se chová v posteli! Nedělní Aha! šlo ještě dál a přiřadilo nosy z výzkumu k celebritám. Můžete si tak pořádně prohlédnout nejen svůj nos, ale ještě se pobavit při posuzování nosů dalších...

Normální běžný nos
Zpěvák Karel Gott

Kliknutím zvětšeteBěžný nos průměrné velikosti i délky, s mírným hrbolkem, je zárukou, že nositel bude potentní do vysokého věku. Muži s tímto nosem mají k sexu zdravý přístup – nepodceňují ho, ale ani nepřeceňují. Když mají chuť, dokáží se při sexuálních hrátkách tak odvázat, že partnerka jen zírá. Jindy všechno nechají na partnerce a jen si vychutnávají rozkoš, kterou jim poskytuje. Mají tendenci k přelétavosti.
+ výkonný až do důchodu, hodně kreativní milenci s dlouhou výdrží, dokáže se parádně odvázat
– bývají to sukničkáři

Velký nos nebo skoba
Herec Bolek Polívka

Kliknutím zvětšeteNa tvrzení »podle nosa poznáš kosa« podle britských vědců prý přece jen něco je. Muži s velkým nosem nebo skobou jsou prý většinou dobře »obdařeni« i na intimních místech. Sex sice mají rádi, ale v postatě je jim jedno s jakou ženou. Citově hrátky moc neprožívají – je to pro ně hlavně fyzická záležitost. Mají-li stálou partnerku, časem začnou být v posteli dokonce líní.
+ fyzicky velmi vybavení, sex milují
– nepotřebují být ani zamilovaní, dlouhý sexuální vztah je nudí

Malý rovný nos
Fotbalista Pavel Nedvěd

Kliknutím zvětšeteMuži s malým rovným nosíkem jsou v posteli aktivní. Co jim nenadělila »matka příroda«, to dohánějí fantazií a kreativitou. Navíc prý mají silný sexuální apetit, takže dokáží souložit dlouhé hodiny. Jenže... někdy ale údajně mají sklony k až tak netradičním variantám sexu, že to mnohé ženy děsí. Prostě všechno natvrdo jako v pornofilmu.
+ extrémně aktivní, stále vymýšlejí nové a nové věci, jsou vytrvalí milenci
– objevují se u nich choutky po tvrdších praktikách, třeba po sado-maso

Bambule nebo rozpláclý
Herec Owen Wilson

Kliknutím zvětšeteNetradiční nos v podobě bambule či poněkud rozpláclého tvaru mají muži, kteří si dokáží vychutnat tvrdý sex i jemnou erotiku. Někdy je jim ale jedno, jestli se stejným či opačným pohlavím. Protějšek ale tak jako tak dokáží jako nikdo jiný přivést k vrcholu. Na sexuální hrátky však musejí mít tu správnou náladu. Občas je totiž sex dokáže nudit.
+ výborná technika, sexuální zdatnost
– sklony k bisexualitě, bývají i znudění sexem

Normální nos
Ředitelka České Miss Michaela Maláčová

Kliknutím zvětšeteNos běžné velikosti a tvaru, s mírným hrbolkem, prozrazuje ženu, která to má »v hlavě srovnané«, její city jsou v rovnováze s rozumem. Proto se jen málokdy stane, aby se vyspala s náhodnou známostí jen proto, že má na sex chuť. Pokud má stálého partnera, dokáže se v posteli rozšoupnout a popustit uzdu fantazii. Když na sex nemá náladu, partnerovi většinou »pro klid v rodině« vyhoví.
+ jsou věrné, umějí se pořádně rozparádit
– s partnerem se někdy vyspí, jen aby byl klid

Dlouhý úzký nos
Modelka Tereza Maxová

Kliknutím zvětšeteŽeny s tímto typem nosu jsou při sexuálních hrátkách poněkud chladnější, dá se říci, že i v posteli se neustále hlídají. Hlasité ječení při orgasmu od nich jen stěží uslyšíte. Sex pro ně znamená hlavně citové uspokojení. Jsou rády, když partner dojde k vyvrcholení, považují to v podstatě za důkaz jeho lásky. Ženy s tímto typem nosu mohou být i delší dobu bez sexu, nedělá jim to žádný problém.
+ mohou být bez sexu, takže nebudou zahýbat
– fyzický sex je nebere

»Pršák«
Zpěvačka Victorie Beckham

Kliknutím zvětšeteMalý nosík, tzv. pršáček, prozrazuje velkou sexuální fantazii. Při sexu dovedou tyto ženy partnera maximálně uspokojit, nic pro ně není tabu. V posteli však občas i »hrají«. Do své role se dokáží tak vžít, že v posteli hlasitě vzdychají a vyvádějí tak, že partner je z toho na vrcholu blaha. To však samozřejmě netuší, že mu jeho partnerka právě předvedla umné divadelní představení.
+ jsou náruživé, nestydí se, užijete si
– někdy předstírají vzrušení, jsou to herečky

Hrbolatý nos nebo skoba
Zpěvačka Barbra Streisand

Kliknutím zvětšeteTento nos prozrazuje přímo sexuální bohyni! Ženy s tímto nosem jsou smyslné, plné vášně a v podstatě kdykoliv ochotné vychutnat si erotiku a sex. V posteli nic nepředstírají, dokáží oddělit lásku od sexu. Když se jim ale náhodou dostane do postele nějaký nešika, dokáží ho ledově zpražit a sex utnout. S partnerem, který vyhovuje jejich požadavkům, při sexu dokáží »pohnout nebem i zemí«.
+ milují sex, a to i tvrdý
– když jim nebudete stačit, nebudou si brát servítky


Autor: (iv)
Foto Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta, Lucie Vítková, ČTK, Profimedia.cz, Infografika Aha! Rastislav Bujna

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.