JAHODY, VÍNO, SEX | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

JAHODY, VÍNO, SEX

Nejžhavější podnos na světě – nahé ženské tělo
Nejžhavější podnos na světě – nahé ženské tělo (: : profimedia.cz, archiv, infografika: Rastislav Bujna)

Vítejte v první české erotické restauraci U Milovníků. Jí se tu z nejžhavějšího podnosu na světě – z nahého ženského těla.

Příbory jsou zakázány, povolená jsou pouze ústa! A nabídka? Třeba jahody z bradavek, maliny ze rtů nebo ananas z ženského klína... Že to není možné? Máte pravdu. Restaurace U Milovníků je fi kce, kterou najdete jen v nedělníku Aha! Ale nezoufejte. Získali jsme tajné receptury šéfkuchaře! Každý si tak může svou specialitu vyzkoušet třeba doma…

Citronová ouška

Kam servírovat?
Jemné masírování ušních lalůčku stimuluje pohlavní žlázy. Citlivé jsou ale celé ušní boltce. Avšak pozor! Musí se jednat jen o lehké doteky, třeba drobné polibky. Žádné tahání, mačkání a kousání!

Jakou dobrotu?
Citrony. Jsou důležitým zdrojem vitamínu C, který je důležitý pro správné fungování našeho sexuálního života. Na ouška samozřejmě použijeme jen citronovou šťávu, kterou smícháme s cukrem. Vším pak opatrně potřeme ušní lalůčky, případně i ušní boltce.

Tip Aha! Když už budete ústy tak blízko uší, zkuste zašeptat nějaké to zamilované slůvko – může být účinnější než tuna citronů.

Malinové polibky

Kam servírovat?
Ústa jsou orgán vášně. Polibky zvyšují vzrušení, citlivý je také jazyk, konkrétně jeho špička a spodní část.

Jakou dobrotu?
Maliny jsou bohatý zdroj zinku, který zvyšuje sexuální výkonnost. Položte maliny na zavřená ústa a opatrně je »zobejte«. Případně zkuste malinu konzumovat společně, jazyk na jazyku.

Tip Aha! Nesnažte se za každou cenu uchvátit většinu maliny pro sebe. V ústech jsou i zuby, které se dokáží do jazyka bolestivě zakousnout.

Čokoládový krček

Kliknutím zvětšeteKam servírovat?
Krk je citlivý na polibky, jemné kousání nebo hlazení. To vše vyvolává mrazení, které probíhá dolů páteří do celého těla.

Jakou dobrotu?
Čokoládu jako afrodiziakum používali už Aztékové. Podílí se totiž na produkci serotoninu, hormonu štěstí. Rozpuštěnou čokoládou potřete krk podle uvážení a pak ji pomalu slízejte.

Tip Aha! Krku dělá dobře i jemné sání. Pokud to přeženete, bude oběť i ve vedru muset nosit rolák. Takže pozor! Přece nejsme upíři…

Jahodová prsíčka

Kam servírovat?
Řada žen dokáže pouhým dráždění prsů docílit orgasmu. Nejcitlivější jsou bradavky a místa, kde prsa končí a přecházejí v hrudník.

Jakou dobrotu?
Jahody zvyšují sexuální výkonnost. Konkrétně jejich semínka, která obsahují zinek. Jahodu nakrájíme na drobná kolečka, která se opatrně umístí na bradavky. Doplnit je můžete šlehačkou – nejdřív schramstnout jahodu, pak rychle olíznout šlehačku!

Tip Aha! Lepší je prsa namazat šlehačkou celá. Za pár olíznutí navíc se nikdo zlobit nebude.

Stehýnka na medu

Kam servírovat?
Vnitřní strany stehen jsou velice citlivé místo. Citlivost se zvyšuje, čím blíže jsou genitálie. Citlivé jsou i jamky pod koleny, kotníky nebo palce na nahou.

Jakou dobrotu?
Med dodává energii a zvyšuje sexuální vzrušivosti. Zkuste jemně natřít vnitřní strany stehen tenkou vrstvou medu, co nejblíže k pohlaví. Pak hezky odspoda jazykem med odstraňujte.

Tip Aha! S množstvím medu opatrně, ať partnerku nepřilepíte k posteli!

Ananasové tajemství

Kam servírovat?
Klitoris muži často považují za jediné místo ženského vzrušení. Velice citlivý je přitom celý pohlavní orgán. Platí, že nic se nemá uspěchat. Letmé dotyky a polibky těsně u klitorisu mohou být mnohem vzrušivější než »přímý útok«.

Jakou dobrotu?
Ananas je zdroj energie a vitamínů. Nakrájejte jej na drobné kostičky, které rozmístěte v těsné blízkosti »rajského údolí«. Postupně je všechny poctivě sezobejte.

Tip Aha! Rozhodně nespěchejte! Taková dobrota není k večeři každý den!

Banánová očka

Kam servírovat?
Oči jsou osvědčenou erotogenní zónou. Spojivka, horní i spodní víčko patří mezi nejcitlivější místa těla.

Jakou dobrotu?
Banánová dužina obsahuje vitamíny a přináší větší chuť na sex. Nakrájejte banán na tenká kolečka, která umístěte na zavřené oči. Až si na nich pochutnáte, zkuste jemně postupovat jazykem od středu víček k okrajům.

Tip Aha! Banán je možné i rozetřít po těle a slízat. Banán v podobě kaše neaplikujte do očí!

Kaviárové dlaně

Kam servírovat?
Na jedné dlani je kolem čtyřiceti tisíc nervových zakončení. Dlaň je jednou z nejcitlivějších erotogenních zón ženského těla. Platí to i pro prsty a zápěstí v místech, kde si obvykle měříme puls.

Jakou dobrotu?
Kaviár je bohatý na bílkoviny a dodává energii pro dlouhé milování. Kaviár naneste na dlaně a pak jej pomalu vpravte do úst. A nebojte se jazykem zajet i mezi prsty!

Tip Aha! Olizování prstů je super. Jen pozor, aby prst nezabloudil příliš hluboko do krku. Byla by škoda toho kaviáru…

Pupíkový frťánek

Kam servírovat?
V pupíku jsou dráhy energie. Jemným hlazením dochází k jejich stimulování.

Jakou dobrotu?
Dobrý alkohol, třeba bylinný likér nebo víno. Naplňte nápojem pupík až po okraj, pak jeho obsah vysajte. Nebojte se pár kapek utrousit na zbytek bříška a pak je polibky odstranit.

Tip Aha! Postup není dobré opakovat. O pár panáků víc, a sex už nikoho nezajímá.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.