Fikce Nedělního Aha!: Tohle je pravá tvář Santy Clause! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Fikce Nedělního Aha!: Tohle je pravá tvář Santy Clause!

Leží pravda o Santovi na dně láhve?
Leží pravda o Santovi na dně láhve? (Profimedia)

Odnepaměti v našich končinách nosil dárky na Vánoce Ježíšek. Jenže ouha, najednou je všechno jinak! Nová generace jako by na Ježíška zapomněla a dětem dnes nosí dárečky Santa Claus podivný tlusťoch s plnovousem. Proč najednou takové změny? Za vším jsou peníze! Ježíšek, jehož podobu vlastně nikdo pořádně nezná, totiž není tak dobře prodejný jako červenobílý stařík s dobrosrdečným pohledem.

Náš Ježíšek je prostě lepší!

Víte ale, koho si to vlastně hřejeme na prsou? Nedělní Aha! se pokusilo odhalit skutečnou tvář tohoto importovaného vánočního mužíčka. A jak se zdá, tenhle chlapík má nejednu slabinu!

Alkohol na prvním místě
Při pohledu do Santovy oteklé tváře s rudým nosem a popraskanými cévkami na tvářích je hned každému jasné, že Santa má problémy s alkoholem. Vaječný koňak, který pro něj v některých amerických rodinách chystají, prý pije po hektolitrech! V roce 2002 to ale opravdu přehnal. Na bujarém vánočním večírku se tak nehorázně opil, že se probudil až 26. prosince! Později vyšlo najevo, že se v deliriu pokusil některé dárky dopravit adresátům, to ale skončilo skandálem. Některé dárky špatně donesl do jiného domu, zničil několik drahocenných starožitností, usnul pod stromečkem a v jednom případě dokonce pozvracel koberec. Na nic z toho se později nepamatoval, čemuž se ostatně nelze divit.
Co na to Ježíšek?: No fuj, Santo, stydím se za tebe!

S omlazováním to přehnal!
Santa Claus v Česku opravdu nemá na růžích ustláno. Důkazem toho je i situace z roku 1994. Problémy s distribucí dárků měly tentokrát jinou příčinu – přehnal to s omlazováním! Bodrý stařík se chtěl co nejvíce přiblížit českému Ježíškovi, ale kouzlo se mu »trochu« nevyvedlo. Takový drobeček samozřejmě nemůže udržet opratě sobího spřežení, neunese pytel plný dárků a upřímně řečeno, příliš seriózně to taky nevypadá.
Co na to Ježíšek?: Zaměstnávání dětí je přece trestné!

Je strašlivě líný!
O spolehlivosti Santa Clause by se po zážitcích z roku 1996 dalo také s úspěchem polemizovat. Ten rok se Santovi prostě nechtělo plnit své povinnosti a vzal si dovolenou. Podle všeho se sebral a odjel na jeden opuštěný ostrov v Tichomoří. Zde si naplno užíval slunce, pláže, palem a milé pozornosti místních domorodých krasavic. To, že na celém světě děti nadšeně očekávají jeho příchod, ho zjevně nezajímalo. Hodně sobecké jednání, na které jsme u oblíbeného Ježíška rozhodně nebyli zvyklí.
Co na to Ježíšek?: Santo, to už přeháníš!

Santa má pořádnou sklerózu!
Pořádný malér se Santovi stal před pár lety, v době, kdy se teprve snažil prosadit do českých domácností. Během své okružní cesty po naší republice se mu totiž podařila věc nevídaná přišel o všechny dárky. Sám Santa Claus se k tomuto incidentu odmítl vyjádřit a otevřel tím prostor pro spoustu spekulací. Každopádně za něj musel službu na poslední chvíli vzít Ježíšek, který ve spolupráci s rozzlobenými rodiči v časové tísni všechny objednané dárky dětem donesl.
Co na to Ježíšek?: Tohle nebyl dobrý start, Santo!

Potřebuje zhubnout! Značka: Nutně!
To, že Santa má problémy s nadváhou, je jasné na první pohled. V roce 1997 to už ale opravdu přehnal. Celý rok se krmil hamburgery a hranolky, když pak přišly Vánoce, zjistil, že se do svého, už tak výrazně nadměrného červenobílého oblečku, nevejde. A to má podle některých dietologů velikost XXXL! I to bylo málo! Navíc se nevešel do saní, což nakonec bylo dobře, protože sobi by ho stejně neutáhli. A i kdyby se přece jenom se svým spřežením vznesl, rozhodně by musel komíny domů, kam měl donést dárky, přestavět, protože obézní Santa by se vešel jedině do komínu jaderné elektrárny. O rok později to s dietou naopak přehnal, zhubl neuvěřitelně a byl tak zesláblý, že neunesl pytel s dárky.
Co na to Ježíšek?: Zase jsem to za něj odnesl já!

Konec Santy v Česku?
Možná definitivní tečku za svým krátkým účinkováním v České republice udělal Santa Claus loni. On si totiž pořídil rodinu. A jak dobře víme, péče o rodinu se s tak náročným povoláním dobře nesnese. Dětičky, manželka, domácí práce, to všechno je pro každého taťku na prvním místě. Santa nestíhá a jeho povinnosti museli oddřít jiní, samozřejmě hlavně Ježíšek. Děti si naštěstí ničeho nevšimly. Kdo ví, co nás čeká letos? Nebude doma Santa zrovna muset žehlit? Nebude muset hlídat děti, protože manželka musí tančit na firemním vánočním večírku? Neonemocní některý z jeho potomků? Otazníků visí nad dalším účinkováním Santy Clause v České republice hned několik. Nechme se překvapit. Už teď je ovšem jisté, dárky se k vašim dětem dostanou.
Co na to Ježíšek?: Děti, nebojte se, já dárky roznesu.

Santa lákal na nahotu!
Rok 2000 Santu opět nezastihl ve formě. A to doslova! Ikona Vánoc totiž na stará kolena přiznala problémy se svou sexuální identitou a po mnohahodinové operaci a hormonální léčbě se z něj stala žena! Ano, krásná žena. Žena, která byla nesmírně sexy a žádoucí, což ale bohužel není zrovna dobré vysvědčení pro Santu Clause. Své nové tělo si dokonale užíval, nafotil dokonce sérii lechtivých fotek pro jeden pánský časopis, ovšem nakonec přece jen zvítězil zdravý rozum a Santa se nechal přeoperovat zpátky na tlustého vousatého dědu. Představa vnadné slečny se silikonovými trojkami nicméně některé rodiče budí dodnes ze snů.
Co na to Ježíšek?: To je hrůza, raději se ani nedívám!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.