Vše, co jste nevěděli o sexu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vše, co jste nevěděli o sexu

PRAHA – Sex je jednou z nejprozkoumanějších oblastí lidské činnosti. Věnuje se mu každý a většina lidí je přesvědčena o tom, že o této veskrze příjemné a bohulibé činnosti ví všechno.

Přesto o sexu přetrvávají mýty, které jsou nejen nepravdivé, ale mohou být i nebezpečné. O spoustě věcí navíc sexuální vševědové vůbec nevědí.

  • SLOVO ORGASMUS zavedli už starověcí Řekové. Je odvozeno z řeckého výrazu »orgon«, které znamená »něco silně chtít«. Ale zatímco vyvrcholení u mužů trvá jen pár sekund, ženy si ho užívají déle, někdy až půl minuty nebo dokonce minutu. V některých případech může dojít u partnerky při sexu dokonce až ke krátkému bezvědomí, pro které mají Francouzi poetický výraz Petit Mort (malá smrt). Navíc si dámy na rozdíl od pánů mohou užívat takové lahůdky jako je opakovaný orgasmus.
  • STÁLE VĚTŠÍ POČET ŽEN však přesto začíná mít problémy orgasmu vůbec dosáhnout. Můžou za to geny! A s největší pravděpodobností zdědí tuhle nevýhodu i vaše dcera! Existuje ovšem naděje, že by v brzké době mohla vzniknout hormonální léčba šitá na míru.
  • MNOHÉ ŽENY NAVÍC TRPÍ v posteli komplexem, že nemají dokonalou postavu, a tak při sexuálních hrátkách trvají na zhasnutém světle. Všechno je jinak, dámy! Rovnice »Skvělé tělo = úžasný sex« totiž neplatí! Erotika je totiž úplně něco jiného než atraktivita. Většina chlapů sice »žere« vysoké štíhlé blondýnky, ale do postele raději skočí s ženou typických slovanských tvarů. Erotická přitažlivost totiž nemá nic společného s velikostí zadečku nebo ňader.
  • PŘETRVÁVÁ TAKÉ MÝTUS, že vyhrává ten, kdo se ani na chvilku nezastaví. Velký omyl! Muže nebaví neustále svádějící samičky! Chlapi sice milují aktivní ženy, ale také jsou to páni tvorstva, takže rádi určují pravidla hry.
  • JEDNÉ ZE STA ŽEN navíc komplikuje postelové skotačení alergie na sperma. Ta způsobuje nepříjemné svědění a pálení, mohou otéci všechna místa, která přišla s partnerovým spermatem do kontaktu, a při orálních hrátkách může dojít dokonce k udušení! Naštěstí jednoduchou obranou je kondom.
  • UDIVUJE VÁS, že se některá z vašich kamarádek nikdy neotočila za pěkným chlapem? Že při hovorech o sexu odvádí řeč na jiné téma a nechápavě kroutí hlavou? Není to žádná anomálie, ale příznak asexuality. Stejným problémem trpí 100 000 Čechů, v celosvětovém měřítku pak asexualita trápí každého stého člověka na planetě. Tito lidé nikdy nepocítili vliv rozmnožovacího pudu, sexuální hrátky je nelákají a nikdy necítí erotickou přitažlivost k žádnému jinému člověku, zvířeti či věci.
  • PŘEKVAPIVÝ je možná i fakt, že nymfomanek je větší množství než mužů závislých na sexu. Celá 2 % žen totiž mají chuť na sex neustále! Pro muže však není život s nymfomankou procházka růžovou zahradou. Uspokojit nymfomanku totiž může trvat celé hodiny a za chvíli začínáte nanovo. Když nymfomanky nemohou svou přemrštěnou erotickou potřebu uspokojit, což nastává často, cítí hlubokou frustraci.
  • MÁLO ZNÁMÉ je také to, že zadaní muži se častěji věnují onanii. Jejich sexuální život je totiž pravidelný a časté sexuální skotačení zvyšuje produkci testosteronu, takže jsou samečci nadrženější. Platí pravidlo, že čím víc orgasmů muži prožijí, tím víc jich chtějí!
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.