Sestra Gabriely Vránové (†78): Vrátí se Miriam k herectví? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sestra Gabriely Vránové (†78): Vrátí se Miriam k herectví?

Gabriela Vránová (†78) zemřela 16. června.
Gabriela Vránová (†78) zemřela 16. června. (P. Machan, M. Pátek)

Je dokonalým otiskem své slavné sestry Gabriely Vránové (†78), která před několika dny zemřela! A toho teď chtějí využít někteří producenti. Vrátí se tak Miriam Vránová (61) znovu před kameru?

Jako mladá se objevila v seriálech Slovácko sa nesúdí nebo Indiáni z Větrova. Její nadějně rozjíždějící se hereckou kariéru ale utnula emigrace do USA v roce 1982. Od té doby si nezahrála. To se ale může změnit… „Dostala jsem v poslední době několik zajímavých nabídek na natáčení! Asi díky tomu, jak jsme si se sestrou podobné,“ prozradila nám Miriam, která na univerzitě v San Francisku učí češtinu a jezdí také na humanitární mise.

„Nikdy neříkej nikdy, ale už je to tak dlouho, co jsem nehrála! Musím to důkladně zvážit. I kvůli náročnému cestování do Česka,“ dodala. Miriam se během své krátké herecké kariéry postavila před kameru také se svojí zesnulou sestrou. „To bylo v roce 1981 v inscenacích Dlouhý týden a Dlouhý měsíc, ve kterých jsem hrála její dceru! Už si na to natáčení ale moc nepamatuji. A hlavně: většinu toho, co jsem natočila, jsem dosud neviděla,“ přiznala Vránová.

 Pohřeb Gabriely Vránové (†78): Její milovaný klobouk ležel před rakví…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.