Tajemství prozrazeno! Takhle dopadne poslední Harry Potter! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tajemství prozrazeno! Takhle dopadne poslední Harry Potter!

 (Warner Bros)

BRADAVICE – Jen dva dny před plánovaným vydáním posledního sedmého dílu dobrodružství čarodějnického učně Harryho Pottera (v USA se začne prodávat v noci z dneška na sobotu) se objevilo všech 759 stránek knihy »Harry Potter and the Deathly Hallows« (Harry Potter a smrtelní svatí) na internetu.

Na 99 procent jde o skutečný originální text. Základní otázka, která hýbala měsíce skoro celým světem, je tedy zodpovězena: Harry Potter v posledním díle nezemře!

Právník autorky J. K. Rowlingové (41) už potvrdil, že materiál je pravý, a už připravuje trestní oznámení na neznámého pachatele. Protože byl děj vyzrazen, česká sázková kancelář Fortuna už stáhla ze své nabídky sázky na to, zda Harry Potter zemře, nebo ne. Většina sázejících se do té doby přikláněla k tomu, že Harry Potter skutečně o život přijde, stejně jako profesor Snape.

V Česku se začne anglická verze sedmého dílu prodávat zítra ráno, v českém překladu by pak měla být k dostání v lednu 2008. Předešlé díly slavné čarodějnické ságy byly přeloženy do 65 jazyků a vyšel takřka v každé zemi světa.

 

 

 

 

 


 

Víme, jak to všechno skončí! Čtěte více v dnešním (20.7.2007) tištěném Aha!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.